Testimonials

Χάρης Κακαρούχας

Jason Johnson

Στο Ταξίδι μου με τον Τάσο «βίωσα το Απίστευτο»

Μετά από πολλά χρόνια ψυχανάλυσης απογοητεύτηκα και τα παράτησα.

Τυχαία γνώρισα τον Τάσο Νάκη.

Διαβάζοντας για τις μεθόδους του είπα να κάνω μια νέα προσπάθεια, τι έχω να χάσω!!

Κάνοντας μαζί του τέσσερις συνεδρίες κατάφερα το μέχρι τώρα ακατόρθωτο.

Διαπίστωσα πως το φως που εκπέμπει το πρόσωπο του, δεν είναι επιφανειακό, αλλά πηγάζει από τον πυρήνα του και είναι αληθινό.

Ε!! Αυτή την αλήθεια κατάφερε να με κάνει να τη ζήσω και Εγώ. Ως καθοδηγητής είναι έμπειρος, επίμονος, μεθοδικός και αποτελεσματικός.

Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Θεανώ Ευαγγελίδου

Νοέμβριος 2017

Η εμπειρία του Transdimensional Breathing ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Κάνω πολλά χρόνια yoga και είμαι εξοικειωμένος με τη σημασία και τα αποτελέσματα αρκετών τεχνικών αναπνοής (pranayama). Παρ’ όλα αυτά το Transdimensional Breathing ήταν πολύ δυνατό. Κάποιες στιγμές ένοιωσα μία πολύ δυνατή ενέργεια να με διαπερνάει και το σώμα μου να πάλλεται. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επιπλέον ο Τάσος είναι χαρισματικός και ενδιαφέρεται πραγματικά να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!Στέφανος Πετρόχειλος

Στέφανος Πετρόχειλος

Transdimensional Breathing

Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο Δάσκαλος εμφανίζεται.

Αυτό επαληθεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο σ’ εμένα και τον Τάσο.

Με τον Τάσο έδιωξα πόνο ψυχικό 20 ετών.

Συμφιλιώθηκα με ανθρώπους που «μισούσα».

Σταμάτησα την υπερλειτουργία του νου μου.

Νιώθω περίεργη ευεξία.

Βλέπω καθαρά την πραγματικότητα.

Τα συναισθήματα μου για την εμπειρία με τον Τάσο είναι έντονα και πολλά, γι’ αυτό θα συνεχίσω μαζί του. Αυτό ήταν η αρχή!!

Ρένα Χαρίση

WAKE UP! & Transdimensional Breathing

Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω τον Τάσο για την πραγματικά έντονη βιωματική εμπειρία που μας προσέφερε. Είχα διαβάσει στο παρελθόν ότι μέσω της αναπνοής μεταφέρεται η ενέργεια μέσα και έξω από το σώμα μας, επίσης τεχνικές για να το εφαρμόσεις στον εαυτό σου και να νιώσεις την εμπειρία τους πως είναι να ρέει μέσα σου. Περίμενα να είναι άλλη μια παρόμοια εμπειρία με αυτές που είχα μελετήσει αλλά αποδείχτηκα εντελώς λάθος και είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιποι που ήτανε μαζί μου θα συμφωνήσουν…. Παρόλο που είναι αδύνατο να το περιγράψω μέσα από λόγια θα προσπαθήσω να περιγράψω με μια έκφραση… «Τα πάντα». Προτείνω ανεπιφύλακτα να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να βρει το χαμένο κρίκο στην κατανόηση για τα γύρω του. Μέσα από αυτή την εμπειρία αποκτήσαμε όλοι την αρχή της αλήθειας που ενορχηστρώθηκε τέλεια με τη συνέχεια του σεμιναρίου που επίσης είχα την τιμή να παρακολουθήσω. Το Transdimensional breathing σε βάζει σε μια έκσταση που καθαρίζεις όλα σου τα προβλήματα, νιώθεις τη φύση της αλήθειας και κάνεις εγκατάσταση στον εαυτό σου το σπόρο της εσωτερικής σου αλλαγής.  Όπως λέει και ο Τάσος , όποιος δεν μείνει ικανοποιημένος… τα λεφτά του επιστρέφονται, αν και δεν πρόκειται να το επιθυμήσει κανείς διότι αυτό που δίνεται ξεπερνάει την έννοια των χρημάτων και είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρει κανένας πουθενά την εμπειρία που δίνεται… διότι είναι βίωμα και όχι μόνο λόγια….

Ευχαριστώ που με δέχτηκες στο εργαστήριο σου.

Κώστας Μάγκος

WAKE UP! & Transdimensional Breathing

Η πληροφορία για τον Τάσο και τις μεθόδους του ήρθε από έναν φίλο. Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα πως μπορεί να είναι  μια συνέδρια αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω.

Έπειτα από μια συνέδρια, μια συμμετοχή στο Trandimensioal  Breathing και  ένα Re-conception Process νιώθω να αναγεννήθηκα.

Η υπερλειτουργια του νου μου σταμάτησε και τα δυσάρεστα συναισθήματα σχεδόν εξαλείφθηκαν. Ξεφορτώθηκα ανούσιες συνήθειες και συμπεριφορών πολλών χρόνων.

Νιώθω ευγνώμων για την γνωριμία μου με τον Τάσο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ.Έλενα Εξαδάκτυλου

Έλενα Εξαδάκτυλου

Απρίλιος 2018

Πως γίνετε να το νοιώσεις ΑΥΤΟ και να μην το μοιραστείς ;
.. ήταν η ερώτηση που έκανα στον Τάσο όταν τελειωσε η συνεδρια μας.
Αυτή μου η ερώτηση αλλα και η απάντηση που πήρα έχει αλλάξει την Ζωή μου, ακαριαία, ριζικά, και για πάντα.
Μέσα σε μια μονο ώρα είδα και ένιωσα συχρόνως το ανθρώπινο πετσί μου, το μυαλό, τα συναισθήματα, αλλα και το μεγαλύτερο αιώνιο Αυτό που είμαι ήμουν και θα είμαι.
Και εκεί με την βοήθεια του Τάσου  έγινε η ένωση, αναγνωρίστηκε η ήδη υπάρχουσα ενότητα, αναγνώρισε το όλον τον Eαυτό του αναγνώρισε ο Θεός τον Θεό !
Ήθελα να περάσω μέσα από την οθόνη του υπολογιστή και να τον αγκαλιάσω σαν κομμάτι του εαυτού μου/μας σε όλο του το μεγαλείο.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί το λένε φώτιση samadhi και όπως αλλιώς το έχουν εκφράσει οι μεγάλοι και τρανοί τούτου του πλανήτη.
Ανάβει ένα φως και βλέπεις ποιος είσαι!
Όχι απλά βλέπεις , συνειδητοποιείς!
(και να πω πως όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω με τον εαυτό μου δεν είναι ότι δεν έβλεπα δεν ένιωθα η δεν γνώριζα, γιατί πάντα σε ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα άναβε κάποιο φως και κοίταζα λιγάκι παραμέσα στην αναζήτηση του Εαυτού, και είμαι ευγνώμων για όλα ! )
αλλα σήμερα εδώ και τώρα με τον Τάσο αυτό το φως δεν άναψε για να δω μια γωνίτσα του Είναι μου, άναψε ένας προβολέας που έριξε τον φως του στον ίδιο του τον Εαυτό. Ο προβολέας του θεού έριξε όλο του το φως στα ίδια του τα ματια!
Δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα αυτή την στιγμή ακόμη και η λέξη φως είναι μικρή
Βίωμα θα το πω Βίωσα ποια είμαι. Βίωσα τον Θεό που Είμαι!
Η φωνή του Τάσου ηχεί ακόμη: ” Ποια είσαι; Ποιος είσαι ; Το κατανοείς ;
Ναι .. είσαι, αλλά το κατανοείς; το νιώθεις; το συνειδητοποιείς ;”
Ναι ναι και ναι όχι απλά το κατανοώ, το βιώνω!
Nαι αυτό Είμαι. Αυτό που είμαι.
Όλα όσα είμαι.. και θέλω να κλάψω και να γελάσω ταυτόχρονα όπως ταυτόχρονα μπορώ να είμαι Θεός και Άνθρωπος!!!
Παράδοξο αλλα αυτό είναι το παιχνίδι!
Καλε μου Τάσο σε ευχαριστώ! σε ευχαριστώ! σε ευχαριστώ!
Κατερίνα Θαλασσά

Individual Gnostic Intensive

Το Trandimensional Breathing, ήταν  μια συγκλονιστική εμπειρία. Είχα είκοσι χρόνια να «απλώσω» την σπονδυλική μου στήλη (εξαιτίας μιας κυφοσχωλίωσης) σε επίπεδη επιφάνεια και μια κοιλιοκήλη από την οποία ταλαιπωρούμαι εδώ και πολύ καιρό  δεν μου επέτρεπαν να μείνω ανάσκελα για περισσότερο από 1-2 λεπτά γιατί κοβόταν η αναπνοή μου. Και βίωσα το θαύμα: Επί μία ώρα κατά την διάρκεια τουworkshop, όχι μόνον ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα αλλά η σπονδυλική μου στήλη παλλόταν, απλωνόταν, ένοιωθα να κινείται αυτόνομα. Ήχοι, χρώματα, πρωτόγνωρες αισθήσεις, άλλες διαστάσεις πραγματικότητας, η ενέργεια που έρρεε με δύναμη στον κύκλο σαν φωτιά τόσο δυνατή,  που στην αρχή με τρόμαξε, έκαναν αυτό το εργαστήρι να είναι η μοναδική, υπερβατική θα μπορούσα να πω εμπειρία που βίωσα μέσα στα τριάντα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο της εσωτερικής αναζήτησης.

Πόπη Χαραλαμπίδου

Transdimensional Breathing

I am a Psychosynthesis therapist and I did training and processing with Tasos. I would highly recommend both his training and client services. I found his training being of great value. His methods of instruction are focused and straight to the point. During processing, he is very attentive and the modalities he uses are highly efficient; always delivering clear and noticeable changes for the better. Most therapy modalities are quite vague and take many sessions in order to reach noticeable results. The methods he uses are much faster and more reliable making S I Process a very cost effective alternative to therapy.

Joachim Rundgren

August 2017

Αναπνοή, μια τόσο αυτόματη, σταθερή σε ρυθμό και δεδομένη  λειτουργία του σώματος άμεσα συνδεδεμένη με την ζωή…..κ όμως με μια μικρή αλλαγή στον ρυθμό της μπορεί να αλλάξει όλες τις ζωτικές λειτουργίες του σώματος…αυτό το γνωρίζουμε όλοι…αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως με τη σωστή καθοδήγηση μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο συγκέντρωσης, ενδοσκόπησης και τελικός απελευθέρωσης του νου που οδηγεί στην κατανόηση 《των πάντων》και σε συνδυασμό με το δεύτερο σκέλος του σεμιναρίου, στην κατάκτηση της αλήθειας για το ποιοι πραγματικά είμαστε κ την απάντηση σε όλα τα υπαρξιακά μας ερωτήματα…κάπως έτσι θα περιέγραφα την μοναδική εμπειρία που βίωσα με την καθοδήγηση του Τάσου, το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.
Μοναδική εμπειρία…σ ‘ευχαριστώ Τάσο.  

Τατιάνα Ρίζου

WAKE UP! & Transdimensional Breathing

Πως να χωρέσει σε λίγες γραμμές η εμπειρία του transdimensional breathing? Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν επιστρέφουν ποτέ ξανά, άσχημα συναισθήματα, κακές σκέψεις και γενικά δυσάρεστες αισθήσεις. Νοιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και η διάθεσή μου είναι εξαιρετική! Ευχαριστώ για όλα Τάσο!!!Χρυσή Κωνσταντάτου

Χρυσή Κωνσταντάτου

Transdimensional Breathing

Ονομάζομαι Ράφα Νικόλ και σαν βιολόγος ασχολούμαι με την πρόληψη, την αντιγήρανση και τη βελτιστοποίηση υγείας.

Το σώμα μας έχει απίστευτους μηχανισμούς διόρθωσης και αυτό που τους εμποδίζει είναι ο ανθρώπινος τρόπος ζωής και οι αρνητικές σκέψεις.

Υπάρχουν όμως τρόποι να κρατήσουμε το σώμα μας σε άριστη κατάσταση και τη σκέψη μας σε απόλυτη ισορροπία.

Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι και η τεχνολογία που κατέχει ο Τάσος. 

Συνεργάζομαι με τον Τάσος κάνοντας προσωπικές συνεδρίες και πρόσφατα είχα την τύχη να παρακολουθήσω το εργαστήρι Transimensional Breathing. Η εμπειρία ήταν μοναδική. Ένιωσα για πρώτη φορά ζωντανό κάθε σημείο του σώματος μου. Υπήρχε απίστευτη ενέργεια για 50 λεπτά και ένιωθα σαν ένας μαγνήτης, πλέον κολλημένος στο πάτωμα. Το φοβερό ήταν ότι από τη μία το σώμα μου βρισκόταν στο πάτωμα, ενώ το συναίσθημα ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω και η σκέψη ακόμα πιο ψηλά. Με λίγα λόγια ένιωθα πραγματικά χωρισμένη σε 3 διαστάσεις.

Οι ώρες που ακολούθησαν στο επόμενο εργαστήρι wake up, ήταν επίσης απίστευτες. Μια αίσθηση πρωτόγνωρη. Η αίσθηση του κενού. Τίποτα δεν υπάρχει παρά μόνο κενό. Είσαι πλέον ο τέλειος παρατηρητής της ζωής

Σε ευχαριστώ που κάνεις τη ζωή μου τρισδιάστατη!!

Νικόλ Ράφα

WAKE UP! & Transdimensional Breathing

Το να έχεις πόνο, φόβο, τρόμο, ταχυκαρδία και πλήρη ψυχική παράλυση επειδή έχεις κάνει το σωστό για σένα και μέσα σε 11 λεπτά να φεύγουν όλα αυτά και να βρίσκεις το θάρρος για να συνεχίσεις και να κλαις από ευδαιμονία δεν είναι καθόλου λίγο!

Σε ευχαριστώ Τάσο

Νεκτάριος Πανόπουλος

Ιούλιος 2017

Πρώτη φορά συνάντησα τον Τάσο, πριν 4 μήνες στο ιατρείο το οποίο εργάζομαι. Εδώ και 4 χρόνια υποφέρω από κεφαλαλγία. Αιτία είναι οι 3 κήλες στον αυχένα μου. Έχω νοσηλευτεί περίπου για 2 εβδομάδες και το πρόβλημα λυνόταν παροδικά.  Ήμουν έτοιμη να κλείσω το ιατρείο και έρχεται ο Τάσος να μας πει μια καλησπέρα. Με ρώτησε τι έχω του είπα ότι εδώ και χρόνια ταλαιπωρούμε από κήλες στον αυχένα και ότι πονάω παρά πολύ τις τελευταίες μέρες. Με ρώτησε αν θέλω να με βοηθήσει. Αν και επιφυλακτική στην αρχή δέχθηκα. Έκλεισα τα μάτια μου, χαλάρωσα και απάντησα σε 2 ερωτήσεις. Μαγικά δεν μπορώ να το εξηγήσω ο πόνος δεν ήταν ο ίδιος μέχρι που εξαφανίστηκε! Ο Τάσος είναι ένα εξαιρετικό άτομο με απίστευτες γνώσεις και δυνατότητες πάντα πρόθυμος να σε βοηθήσει. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια του και να τον προτείνω ανεπιφύλακτα!  Τάσο ευχαριστώ πολύ!!

Σοφία Γκάνιου

Ιούλιος 2017

Η πρώτη μου επαφή με τον Τάσο Νάκη έγινε με την αφορμή ενός επίμονου πόνου στην πλάτη και τον αυχένα, που δεν υποχωρούσε παρά τις φυσικοθεραπείες που έκανα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα.

Όταν είδα πόσο εύκολα και «μαγικά» απαλλάχτηκα από τους πόνους, θέλησα να συνεχίσω τις συνεδρίες, θέλησα να νιώσω απελευθερωμένη, θέλησα να φύγει από πάνω μου οτιδήποτε είναι αυτό που σε κάνει να μην ζεις την κάθε στιγμή της ζωής όμορφα και φυσιολογικά.

Ασχοληθήκαμε λοιπόν με το reconception. Δηλαδή κάναμε μια επέμβαση στην ώρα της σύλληψής μου. Μπήκαμε στην «ψυχολογία» του ωαρίου και του σπερματοζωαρίου και τα απελευθερώσαμε από ό,τι τραύμα κουβαλούσαν αυτά και κατ’ επέκταση εγώ. Αυτή η διαδικασία με βοήθησε να αισθανθώ πιο πολύ ο εαυτός μου. Με βοήθησε να αντιμετωπίζω πιο εύκολα τις καταστάσεις που προκύπτουν καθημερινά και να μην καταπιέζομαι. Είναι σαν να βγήκα από κάποιον κόσμο στον οποίο ήμουν θεατής της ζωής μου, και τώρα να ζω πραγματικά την ζωή μου όπως την θέλω εγώ.

Άλλο ένα θέμα που δουλέψαμε με τον Τάσο και τα αποτελέσματα ήταν θαυμαστά, είναι οι αλλεργίες. Σε μία και μόνο συνεδρία απαλλάχτηκα οριστικά από την αλλεργική ρινίτιδα που με ταλαιπωρούσε χρόνια!

Είναι ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση για εμένα να γνωρίζω ότι μέσω των συνεδριών μου με τον Τάσο Νάκη μπορώ να αντιμετωπίσω το οποιοδήποτε πρόβλημα, είτε σωματικό, είτε ψυχολογικό.

Ευχαριστώ για όλα Τάσο!!!!

Ιφιγένεια Μπούτζα

Ιούλιος 2017

Ξεκινώντας από μια απλή περιέργεια κατέληξε σε μια εμπειρία ζωής που δεν περιγράφεται με λόγια… Εξαιρετικό σεμινάριο με άμεσα και πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα σε ότι αφορά τον ψυχισμό και την αυτογνωσία…. Ευχαριστώ για την εμπειρία Τάσο!!!

Τατιάνα Ρίζου

Ιούνιος 2017

Τι να πρωτοπώ για τον Τάσο; Οι τεχνολογίες – διαδικασίες, που χρησιμοποιεί και συνθέτει με το δικό του τρόπο, είναι από τις πιο βαθιές και αποτελεσματικές, που έχω συναντήσει στα χρόνια που ασχολούμαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με την προσωπική ανάπτυξη. Μέσα σε μια μόλις συνεδρία, σε λίγα μόλις λεπτά δούλεψα και ένιωσα ότι έλυσα θέματα, που με απασχολούσαν μια ζωή και ότι άνοιξε ο δρόμος για να λυθούν ακόμη και θέματα, που δεν έφερα στη συνεδρία! Ο ίδιος ο Τάσος νοιάζεται πολύ αληθινά και ειλικρινά για τους πελάτες του, κάτι που κάνει τεράστια διαφορά στην προσέγγισή του. Όσο για τα σεμινάρια, που εισηγείται, είναι πάρα πολύ δυνατά και οι ικανότητες και οι γνώσεις του Τάσου, που είναι εμφανείς καθ’ όλη τη διάρκεια τους, τα κάνουν ακόμη πιο αποτελεσματικά. Μακάρι όλοι να είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτές τις εμπειρίες, τότε αναπόφευκτα ο κόσμος μας θα ήταν πιο όμορφος και η ζωή μας πολύ πιο ευχάριστη!

Στέλλα Γαμβρέλλη

Ιούνιος 2017

 Recently, I took both the seminars of Gnostic Intensive and Sunyata, as well as working additionally with a processing session, with Tasos.

Being in search for inner peace, and enlightenment for almost 15 years, following various paths that hold sovereign traditions, I can definitely say that the Individual Gnostic Intensive method is the most direct and quickest way for one to reach his own core and understand his deepest nature.

The Sunyata seminar, was something extraordinary. It lasts longer, but through a series of exercises, it can provide one, with direct access to another realm of the kosmos, a deeper, True, and more profound than the illusionary impressions that we have on a daily basis. It’s something that every true seeker of Truth has to do.

These seminars were truly an initiation, a new beginning which if one explores further can lead to a new life.

During our processing session, I had to encounter hidden and repressed fears and feeling from my young age that have had a profound effect on me, until today. Some issues had been a constant burden in my everyday life, and after this session I finally feel that I can be cured. Although we only had one session up to now, some significant issues I had are now more under control and I can say with absolute certainty, that more sessions with Tasos will follow.

Thank you Tasos for everything!

Best regards,

Christos Zikas

June, 2017

Το Gnostic Intensive- Sunyata που παρακολούθησα ήταν ένα από τα πιο “δυνατά” σεμινάρια που έχω πάει. Ο νους μου, που συνήθως υπερλειτουργεί, σταμάτησε εντελώς, τόσο που βρισκόμουν σε μια κατάσταση απόλυτης ευεξίας, κάτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Δεν μπορούσα να κάνω οποιαδήποτε σκέψη, λειτουργούσα στον αυτόματο. Τα λόγια του Τάσου έρχονταν στα αυτιά μου σαν από άλλη διάσταση, με δυσκολία μπορούσα να συγκεντρωθώ, να τα παρακολουθήσω. Δεν ήθελα καν να ανοίξω τα μάτια μου, να μιλήσω, ένιωθα ότι θα μπορούσα να μείνω έτσι για πάντα. Δίχως σκέψεις, δίχως συναισθήματα, το απόλυτο ΚΕΝΟ!!!! Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!! Είναι μια εκπληκτική εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πέρυσι ταξίδεψα στην Ινδία και συγκεκριμένα στο ashram του Ράμανα Μαχάρσι, ενός από τους πιο γνωστούς φωτισμένους της Ινδίας. Ανέβηκα πολλές φορές στο όρος Arunachala, όπου θεωρείται το ιερό βουνό του Σίβα και στο οποίο παρέμεινε για πολλά χρόνια ο Ράμανα διαλογιζόμενος. Η ενέργεια του βουνού αυτού είναι πράγματι μαγευτική, ο νους σταματάει αμέσως και βρίσκει κάνεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Ακριβώς το ίδιο συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, στο σεμινάριο του Τάσου. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δε χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς τόσο μακριά για να πετύχει μια εμπειρία της φώτισης, μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. 

Επιπλέον, επειδή  έχω ταξιδέψει πολύ και στην Ευρώπη και έχω παρακολουθήσει πολλές ομιλίες και residentials φωτισμένων ανθρώπων, όπως του Tony Parsons, Lisa Cairns, Richard Silvester, Roger Castillo, δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού στην Ελλάδα άνθρωπο που να είναι τόσο κοντά στην Αλήθεια και να γνωρίζει το θέμα του μη -δυισμού τόσο καλά όσο ο Τάσος. 

Τα σεμινάρια Deep Peat, Deep Peat 4 και η Ενσωμάτωση σκιάς που παρακολούθησα στην Αθήνα ήταν απίθανα και νιώθω απίστευτη ευγνωμοσύνη προς τον Τάσο που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω αυτά τα καταπληκτικά εργαλεία ώστε να βελτιώσω τον εαυτό μου και να βοηθήσω τους άλλους. Για έναν ειλικρινή αναζητητή, που πραγματικά ενδιαφέρεται να αλλάξει κομμάτια του χαρακτήρα του που τον ενοχλούν και εμποδίζουν την εξέλιξή του προς την τελειότητα, θεωρώ ότι είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός δρόμος. Είναι μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και να φέρουν μεγάλες και βαθιές αλλαγές στην καθημερινότητα και τη ζωή του καθενός. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων κάναμε πρακτική μεταξύ μας σε προβλήματα ή συναισθήματα που μας ενοχλούσαν και αυτά αποφορτίζονταν αμέσως για να δώσουν τη θέση τους στην κενότητα. Ένιωθα τόση ενέργεια αυτές τις τέσσερις μέρες που κοιμόμουν ελάχιστα και ήμουν γεμάτη ζωντάνια και χαρά. Πραγματικά πέρασα πολύ καλά. Ο Τάσος έχει ακεραιότητα χαρακτήρα, ζήλο και μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει. Είναι ένας πολύ τρυφερός, ανιδιοτελής και αφοσιωμένος άνθρωπος που ενδιαφέρεται αληθινά να βοηθήσει τους ανθρώπους. Και το καταφέρνει θαυμάσια. Αισθάνομαι ότι άλλαξε όλη η ζωή μου. Και τον ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.

Κέλλυ Κουλουμούνδρα

Ιούνιος 2017

Μια θεραπευτική συνεδρία διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα (και δεν είναι και λίγες). Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς καμία προεργασία μόνο απαντώντας σε, φαινομενικά, περίεργες ερωτήσεις, βρέθηκα «αντιμέτωπη» με το υποσυνείδητο μου και τα αντιμαχόμενα πιστεύω του, για το θέμα που με απασχολούσε! Και μόνο η συνειδητοποίηση αυτή ήταν αρκετή για να χαλαρώσει η πλάτη μου και να νιώσω ήρεμο το μυαλό μου….(δεν έφταιγε τελικά ο φόρτος εργασίας , ούτε οι  πολλές ώρες στην καρέκλα). Ήταν μια εμπειρία ξεχωριστή και σαν μέθοδος αλλά και λόγω του Τάσου που μόνο που με την φωνή του (τηλεφωνική συνεδρεία)  με έκανε να νιώσω εμπιστοσύνη και ασφάλεια.  Ανυπομονώ να την επαναλάβω.

Έλσα Σ.

Αθήνα, Ιούνιος 2017

Πριν 2 βδομάδες προσήλθε στο ιατρείο μου ασθενής με οξείς πόνους στην άνω γνάθο.Μετα την κλινική και ακτινογραφική εξέταση ακολούθησε χειρουργική εξαγωγή του δοντιού κ τοποθέτηση ραμμάτων.
Χορηγήθηκε αντιβίωση κ παυσίπονα για μια εβδομάδα.
Την επόμενη μέρα η ασθενής προσήλθε για επανέλεγχο.Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η έλλειψη οιδήματος,η γρήγορη επούλωση και ο ελάχιστος πόνος.
Μετά τη συζήτηση με την ασθενή κ την έκπληξη μου που δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου πρήξιμο κ πόνος με ενημέρωσε ότι έκανε μια συνέδρια στον Τάσο Νάκη.
Κάπως έτσι απευθύνθηκα και έλυσα σε μια συνεδρία το χρόνιο πρόβλημα μου στις γάμπες.

Παύλος Κοσμάς - Οδοντίατρος

Οκτώβριος 2017

Sessions with Tasos were really good experience for me. I felt immediate change in myself after every session and in my life too. His intuition and ability to find and solve the core problem without need to inquire all details about traumas or other problems make his work very effective. Enthusiasm, commitment and love for the work he does, was very impressive for me. I am grateful to Tasos for helping me to solve emotional imbalance and  to come out from the circle of physical exhaustion.

Vesna Brankov

Σερβία, Δεκέμβριος 2015

“Οι θεραπείες με τις οποίες ασχολείται ο Τάσος είναι όχι μόνο αποτελεσματικές αλλά και εξαιρετικά γρήγορες. Για να είμαι πιο ακριβής, είναι οι θεραπείες που μπορούν να προσφέρουν ίαση ακόμα και με μία μόνο συνεδρία. 

Όταν μετά από μία ίωση, μούδιασαν ξαφνικά, μέσα σε λίγες ώρες, τα χέρια μου και τα πόδια μου και είχα δυσκολία στο περπάτημα, μία και μόνο συνεδρία, διάρκειας μιάμισης ώρας, ήταν αρκετή για να μπορέσω να ξαναπερπατήσω κανονικά (!!) και να ξεμουδιάσουν τα άκρα μου σταδιακά τις επόμενες τρεις ημέρες. 

Επίσης, σε μία συνεδρία ασχοληθήκαμε με την χρόνια βρογχίτιδα που είχα τα τελευταία πέντε χρόνια. Κάθε χειμώνα πάθαινα βρογχίτιδες τουλάχιστον τρεις φορές από τον Οκτώβριο έως το Μάρτιο.  Φέτος έπαθα την πρώτη το Σεπτέμβριο και όταν τον Οκτώβριο έπαθα ίωση για δεύτερη φορά, σε χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η γνώριμή μου βρογχίτιδα θα εμφανιζόταν ξανά. Όμως δεν εμφανίστηκε και έως τώρα δεν έχω αρρωστήσει πάλι, παρόλο που υπάρχουν πολλοί ιοί. 

Εκτός από τα σωματικά προβλήματα, οι θεραπείες αυτές με βοήθησαν και σε ψυχικό επίπεδο. Για παράδειγμα, κατάλαβα πόσο μεγάλη αντίσταση έχω στην αποδοχή αρνητικών συναισθημάτων και στην παραδοχή αυτής της αντίστασης. 

Στο σεμινάριο Deep P.E.A.T. που παρακολούθησα πριν ένα μήνα, έμαθα την τεχνική που έχει ως στόχο την ανακάλυψη και επούλωση του πρωταρχικού τραύματος μέσω της εξουδετέρωσης της πολικότητας που  μας χαρακτηρίζει. Είναι μία διαδικασία πολύ εύκολη, αν και μονότονη, που μου δίνει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύω τα ψυχικά μου τραύματα. Πολύ περισσότερο δε, με βοηθάει να αισθάνομαι πιο αυτόνομη, πιο ελεύθερη, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και πιο δυνατή. Όταν ανακαλύπτω τις θεραπευτικές ικανότητες που υπάρχουν μέσα μου, νιώθω ότι μπορώ να εξελιχθώ σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο πολύ περισσότερο απ’ ότι πίστευα πριν γνωρίσω τις συγκεκριμένες θεραπείες.”

Με ένα βαθύ ευχαριστώ στον Τάσο τόσο για τις θεραπείες όσο και για τις γνώσεις που μοιράζεται στα σεμινάρια!

Δήμητρα Παρασκευοπούλου

20 Δεκεμβρίου 2016

Είχα ξεκινήσει εβδομαδιαίες συνεδριάσεις με τον Τάσο κοντά στις αρχές του έτους, με σκοπό την επαγγελματική μου αποκατάσταση, διότι βρισκόμουν σε δυσχερείς συνθήκες. Είχα τελματώσει, βρισκόμουν σε μια δουλειά η οποία ήτανε επίπονη, με ασταθή ωράρια (τη μία μέρα μπορεί ξεκινούσα 5 το πρωί, την άλλη 2, την επόμενη 3 το μεσημέρι, κ.λπ.), ως ωρομίσθιος με τον κατώτατο μισθό, δεν είχα ποτέ Σαββατοκύριακο ελεύθερο και με το ζόρι τα έβγαζα πέρα. Όταν ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις με τον Τάσο, θεωρούσα πως οι πιθανότητές να βρω εργασία στον τομέα μου ως προγραμματιστής μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν ξεπερνούσαν το 1%. Είχα θέσει μάλιστα και τον προβλεπόμενο μισθό κοντά 22.000 λίρες ετησίως, αλλά ούτε αυτό το θεωρούσα πιθανό. Ο Τάσος με έβαλε να επιλέξω διαφορετική ημερομηνία, να ορίσω ένα πιο σύντομο χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο. οπότε επιλέξαμε τον Ιούνιο, κάτι το οποίο δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατό. Έτσι κάναμε 10 συνεδρίες.

 

Τέλη Μαρτίου κιόλας κατάφερα και βρήκα τη δουλειά που έψαχνα στον τομέα μου! Ξεκίνησα μέσα Απριλίου, με πληρωμένη εκπαίδευση για 2-3 μήνες και μετά με £23.000 ετησίως, με εξαμηνιαίες αυξήσεις. Πήγα κατευθείαν στα βαθιά, αλλά πλέον με ένα ισορροπημένο ωράριο, σημαντικά υψηλότερες αποδοχές και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον το οποίο όχι μόνο μου χαράζει μια νέα καριέρα, αλλά κυρίως μου δίνει ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής!

Χρήστος

September 2018

I am Monika – the wife of Dieter – and during our short coincidental meeting with Tasos I experienced him as a confident teacher with profound knowledge about the kundalini process.

During his very personally talk I looked several times in his eyes and I could feel much love in it.

On the next day I felt the Kundalini Shakti in the form of a soft, warm fire arising from the bottom to my heart and a little bit above! So nice!

Dieter and I experienced you as a person with divine attributes and that you can give Shaktipat and deep spiritual experiences in only a few moments!

Tasos, we are very happy, that we met each other in our holiday – also your lovely wife and your bright sweet child!

Dieter and I experienced you as a person with divine attributes and that you can give Shaktipat and deep spiritual experiences in only a few moments!

Monika Köstler

September 2018

During our holiday in Greece my wife and I coincidentally met Tasos. We got Shaktipat from him and had an interesting talk about the Divine Mother and Kundalini Shakti. During this meeting, especially during Tasos narrative about Kundalini Shakti I could gradually more and more feel that Kundalini Shakti has been an important part during the creation of my bodies – my astral-, etheric- and physical body.

Before the experience with Tasos I actually could feel Kundalini Shakti – I practice meditation since many years – but through his talk and through his presence I unexpectedly became a deep “personal feeling” or “relationship” to it or more precisely to her. It was like: “Oh, the Divine Mother itself in the form of Kundalini Shakti is really living within me!”

Now I can feel her stronger and with a deep personal relationship, which upgraded me in a very positive way – I can feel much more compassion and love to everyone, mainly because I really know that she is in all of us – sleeping or not – this makes no difference!

Thank you Tasos for this spiritual “enlightenment”! It changes me a nicely step forward to more love and divine attributes in my live.

Dieter Sengschmitt

20 Δεκεμβρίου 2016

Χρυσούλα Ζήνα

Νοέβριος 2017

Artionil Kapllani

Transdimensional Breathing

Χρυσούλα Ζήνα

Νοέβριος 2017

Walter Singer

Νοέβριος 2017

Κατερίνα Θαλασσά

Individual Gnostic Intensive

Παναγιώτης Μπίσσας

Ιανουάριος 2018

Diana Sunrise

20 Νοεμβρίου 2016

Αριάδνη Παγκράτη

10 Σεπτεμβρίου 2018

Stephania Papadopoulos

Αύγουστος 2017

SaveSave

Χρυσή Κωνσταντάτου

Φεβρουαριος 2018

Μαρία-Χριστίνα Βαζιργιατζίκη

15 Μαΐου 2017

Γιώργος Ανδρεάνος

Μάιος 2017

Κατερίνα - Αθήνα

Μάιος 2019

Θύμιος Κοσυφαρίνης - Ζάκυνθος

Οκτώβριος 2018 - Ατομική συνεδρία

Γιάννα Λίτση - Ζάκυνθος

Οκτώβριος 2018 - Ατομικό Gnostic Intensive

Σπύρος Καλογερίας - Ζάκυνθος

Οκτώβριος 2018 - Ατομική συνεδρια

Μαγικό. Αν καί έχουμε πλούσια γλώσσα, δεν υπάρχει άλλη λέξη που νά περιγράφει αυτό πού γίνεται με αυτήν την μέθοδο…
Είμαι στον χώρο τής ψυχικής υγείας μια δεκαετία, ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, και δύο χρόνια ως θεραπευτής δια μέσου τών κυμάτων Θήτα ( Theta Healing )
H κάθε μέθοδος προσφέρει βοήθεια, καί προτείνει λύσεις.
Αληθινά όμως, είμαι εντυπωσιασμένος με το Deep PEAT που μου γνώρισε ο Τάσος.
Όχι μόνο απο τα αποτελέσματα που είχα με πελάτες μου (είμαι νέος σ’αυτήν την τεχνική), όσο από την προσωπική μου εμπειρία ως “ασθενής”, με τον Τάσο
να με “βγάζει” από πολύ δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση πού βρέθηκα πρόσφατα.

Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια με το παρόν, μα και να προτρέψω όποιον θέλει να ελευθερωθεί από οτιδήποτε πρόβλημα και αν έχει…

Γιώργος Πολίτης

Νοέμβριος 2016

Είμαι ένα άτομο που παλεύω με τις φοβίες μου από 18 ετών. Οι φοβίες μου κατά καιρούς είχαν διαφορετική μορφή . Φόβος μην τρελαθώ στα 18. Αγοραφοβία από 22 ετών με έξαρση στα 30 μου. Τότε και επειδή το πρόβλημά μου ήταν έντονο ξεκίνησα ψυχανάλυση γιατί δεν μου άρεσε να ζω την ζωή μου φοβικά και δυσκόλευαν οι φοβίες μου   την καθημερινότητα μου , τις σχέσεις μου και την δουλειά μου . 

Μετά από 10 χρόνια ψυχανάλυση πίστευα ότι το ξεπέρασα . Δυστυχώς στα 43 χρόνια μου ξαναεμφανίζονται οι φοβίες μου με την μορφή του φόβου να διασχίσω ένα τούνελ και να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου εκτός πόλης. Απογοήτευση τρομερή για τα τόσα χρόνια και τόσο κόπο που κατέβαλα.

Ξανά ψυχανάλυση αυτήν την φορά με αγχολυτικά για να μπορώ να δουλέψω.

Στα 54 χρόνια μου γνωρίζω τον Τάσο Νάκη. Περίεργος άνθρωπος κατ εμέ, που η πρώτη μας επαφή μου αφήνει μια αρνητική εντύπωση. Παρ όλα αυτά αποφασίζω ότι δεν είναι απαραίτητο  να τον συμπαθώ, για να δοκιμάσω την μέθοδο θεραπείας του, γιατί πάντα ελπίζω ότι θα βρεθεί κάτι ή κάποιος που θα με βοηθήσει να ξεπεράσω τους φόβους μου. Κάνω μία  συνεδρία μαζί του και πηγαίνω με το αυτοκίνητό μου στην Ηγουμενίτσα. 

Μπαίνω στο τούνελ όχι τελείως άνετα, με σαφώς λιγότερο φόβο, αλλά με την αδρεναλίνη μου στα ύψη και σε εγρήγορση. Νοιώθω όπως ή γάτα με σηκωμένη την τρίχα μπροστά σε ένα επικείμενο κίνδυνο.   Ο φόβος του φόβου του πανικού ήταν ακόμα εκεί. Απογοήτευση και πάλι. Αποφασίζω να παραιτηθώ και να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι θα είμαι πάντα σε εγρήγορση για να αντιμετωπίζω τους φόβους μου, και τίποτε δεν μπορεί να γίνει διαφορετικό παρά μόνο να ζήσω με το πρόβλημα. 

Εκεί ήταν που ακολούθησε τηλεφώνημα από τον Τάσο που με διαβεβαίωνε ότι μπορεί να με βοηθήσει, για την ακρίβεια μου μετέδωσε την βεβαιότητα ότι μπορεί να το κάνει. 

Αποφασίζω να ακολουθήσω το ένστικτο μου και να δώσω στον εαυτό μου μία δεύτερη ευκαιρία αν και κατά βάθος δεν το πίστευα. Παρακολουθώ μία δεύτερη συνεδρία και φεύγω από εκεί με την αίσθηση, όχι όμως την βεβαιότητα  ότι το ξεπέρασα . Δεν φοβάμαι πια . 

Ξεκινώ να πάω στην Θεσσαλονίκη , με το αυτοκίνητό μου . Μπαίνω στο πρώτο τούνελ και νοιώθω απολύτως ήρεμη. Το ίδιο και σε όλα τα τούνελ που μεσολαβούν καθώς και καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι να φτάσω, καθώς και όταν επιστρέφω.

Ξαναπηγαίνω μετά από τέσσερεις ημέρες και νοιώθω το ίδιο ήρεμα.

Ακόμα και τώρα που γράφω την εμπειρία μου, μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Έχω ζήσει τόσα πολλά χρόνια παλεύοντας με τις φοβίες μου που είναι σχεδόν σοκαριστικό να είμαι ελεύθερη, Επειδή για μένα ελευθερία είναι να μπορείς να κάνεις επιλογές επειδή θέλεις κάτι ή δεν το θέλεις και όχι να καθορίζονται οι επιλογές σου από τους φόβους σου.

Το έχω όμως βιώσει και ξέρω ότι είναι αλήθεια. Με δύο μόνο συνεδρίες λειτούργησε για μένα .

Αν με ρωτήσει κάποιος για τον Τάσο δεν ξέρω να του απαντήσω, δεν ξέρω να τον περιγράψω, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ή με ποια μέθοδο θεραπεύει, ούτε καν ακόμα αν τον συμπαθώ ή όχι.  Δεν νομίζω όμως να τον νοιάζει. Πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει και  το κάνει , αν δεχτείς να δοκιμάσεις με τις προϋποθέσεις που σου θέτει. 

Αυτό που ξέρω σήμερα είναι ότι είμαι καλά και οφείλω να του  αναγνωρίσω την βοήθεια του.

Ευχαριστώ

Φιλομήλα Σκούρτη

Ιωάννινα 25-1-2017

Ένα θαυμάσιο σεμινάριο.
Μια ξεχωριστή στιγμή.
Όλη η Λανγκαβάρα Σούτρα σε μια μοναδική εμπειρία.
Μπράβο Τάσο!

Με αγάπη και σεβασμό

Νεκτάριος Πανόπουλος

Ιανουάριος 2017 | Διήμερο Εργαστήρι Φώτισης

Αν και λίγο επιφυλακτικός στην αρχή. Πιο πολύ πήγα να δω την γυναίκα του Τάσου, λόγω συμπάθειας, ονόματα δεν λέμε……… ιδιωτικό απόρρητο, μια από τις καλύτερες δικηγόρους των Ιωαννίνων, αν όχι η καλύτερη  και διανύει το τελευταίο μήνα κύησής της. Με λίγα λόγια, δεν πήγα για το θέμα του σεμιναρίου.Παρόλα ταύτα βίωσα την πιο «μαγική» εμπειρία της ζωής μου, που δυστυχώς δεν αποτυπώνεται με λέξεις.

Γι’ πρώτη φορά, συστήθηκα το όνομα μιας κατάστασης, που ενδεχομένως όλοι μας λίγο ή πολύ την βιώνουμε καθημερινά, χωρίς όμως να συνειδητοποιούμε ότι χάρις σ’ αυτή  μας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιζόμαστε για να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.

Δυστυχώς την απώλεια της την αντιλαμβανόμαστε αργά, στο πέρας του βίου μας και τότε συνειδητοποιούμε την έχουμε χάσει.

 Γι’ αυτό και παροτρύνω, όλους εσάς που ρίχνετε μια ματιά στο εγωιστικό μου τούτο δω παραλήρημα, να πάτε σε τέτοιου είδους «συν-βιώσεις» για να γνωρίσετε το όνομά της….!

Τάσο σε ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη………!

Φιλικά

Η γνωριμία του Γιώργου Λαμπρούση :-}

Ιανουάριος 2017 | Διήμερο Εργαστήρι Φώτισης

Είμαι ένα άτομο που έχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους ψυχοθεραπείας για να καταπολεμήσω κατάλοιπα της μικρής ηλικίας που περιλαμβάνουνε οικογενειακά προβλήματα, αντικοινωνικότητα, σχέσεις. Δεν είχα δει ποτέ κανένα αποτέλεσμα απο καμία μέθοδο ποτέ και ένιωθα αβοήθητος στον ίδιο μου τον εαυτό. Οι ψυχίατροι κλασσικά συνταγογραφούσανε αντικαταθλιπτικά που στο τέλος αποδειχτήκανε μεγαλύτερο πρόβλημα πάρα θεραπεία με τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία μου και τη σωματική και τη ψυχική όταν τα σταμάτησα. Μέσα από όλη τη τραγωδία των φαρμάκων βρέθηκα σε χειρότερη κατάθλιψη, χωρίς σχέση , χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς κανέναν…..

Όταν πρωτοδιάβασα για το si process είμουνα σίγουρος ότι δεν πρόκειται  να υπάρξει κανένα απολύτως αποτέλεσμα αλλά δεν είχα να χάσω και τίποτα μιας και ένιωθα ότι η ζωή μου δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά… Ο Τάσος μέσω της τεχνικής του με έφερε σε επαφή με τα διασκορπισμένα κομμάτια μου και δια μαγείας (είναι ο μόνος τρόπος να περιγράψεις το πως δουλεύει μέσα σου η τεχνική!!!!) απέκτησα κατανόηση, αναγνώριση των προβλημάτων και πάνω από όλα γνώρισα κάτι που δεν περίμενα ποτέ, τον εαυτό μου.

Αυτή δεν είναι άλλη μια μέθοδος που προσπαθεί να σου πάρει τα λεφτά όπως συνηθίζεται με ένα προσωρινό αποτέλεσμα και μηδενική απάντηση. Ο Τάσος είναι ένα εξαιρετικό άτομο με απίστευτες γνώσεις και δυνατότητες, μπορεί να σας ταξιδεψει μέσα και έξω από τον εαυτό σας με τρόπους που δεν έχετε ούτε ονειρευτεί. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάντε μια συνεδρία. Είμαι σίγουρος ότι θα το προτείνετε και εσείς σε όλους γύρο σας. Μπορεί όλα στη ζωή σας να μοιάζουνε σκοτεινά, η συνεδρία θα σας  κάνει να καταλάβετε ποιος τα έκανε σκοτεινά και θα σας απελευθερώσει από αυτά πραγματικά. Μετά από τρεις μόλις συνεδρίες η ζωή μου άλλαξε πραγματικά και μόνιμα και πιστέψτε με θα αλλάξει και η δικιά σας όσο αδύνατο αυτό μπορεί να μοιάζει.

Τάσο σε ευχαριστώ για όλα.

Κώστας

Αθήνα, Φεβρουάριος 2017

[rt-testimonial id=[rt-testimonial id="2581" title="all"]

Κώστας

Είμαι ένα άτομο που έχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους ψυχοθεραπείας για να καταπολεμήσω κατάλοιπα της μικρής ηλικίας που περιλαμβάνουνε οικογενειακά προβλήματα, αντικοινωνικότητα, σχέσεις. Δεν είχα δει ποτέ κανένα αποτέλεσμα απο καμία μέθοδο ποτέ και ένιωθα αβοήθητος στον ίδιο μου τον εαυτό. Οι ψυχίατροι κλασσικά συνταγογραφούσανε αντικαταθλιπτικά που στο τέλος αποδειχτήκανε μεγαλύτερο πρόβλημα πάρα θεραπεία με τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία μου και τη σωματική και τη ψυχική όταν τα σταμάτησα. Μέσα από όλη τη τραγωδία των φαρμάκων βρέθηκα σε χειρότερη κατάθλιψη, χωρίς σχέση , χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς κανέναν…..

Όταν πρωτοδιάβασα για το si process είμουνα σίγουρος ότι δεν πρόκειται  να υπάρξει κανένα απολύτως αποτέλεσμα αλλά δεν είχα να χάσω και τίποτα μιας και ένιωθα ότι η ζωή μου δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά… Ο Τάσος μέσω της τεχνικής του με έφερε σε επαφή με τα διασκορπισμένα κομμάτια μου και δια μαγείας (είναι ο μόνος τρόπος να περιγράψεις το πως δουλεύει μέσα σου η τεχνική!!!!) απέκτησα κατανόηση, αναγνώριση των προβλημάτων και πάνω από όλα γνώρισα κάτι που δεν περίμενα ποτέ, τον εαυτό μου.

Αυτή δεν είναι άλλη μια μέθοδος που προσπαθεί να σου πάρει τα λεφτά όπως συνηθίζεται με ένα προσωρινό αποτέλεσμα και μηδενική απάντηση. Ο Τάσος είναι ένα εξαιρετικό άτομο με απίστευτες γνώσεις και δυνατότητες, μπορεί να σας ταξιδεψει μέσα και έξω από τον εαυτό σας με τρόπους που δεν έχετε ούτε ονειρευτεί. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάντε μια συνεδρία. Είμαι σίγουρος ότι θα το προτείνετε και εσείς σε όλους γύρο σας. Μπορεί όλα στη ζωή σας να μοιάζουνε σκοτεινά, η συνεδρία θα σας  κάνει να καταλάβετε ποιος τα έκανε σκοτεινά και θα σας απελευθερώσει από αυτά πραγματικά. Μετά από τρεις μόλις συνεδρίες η ζωή μου άλλαξε πραγματικά και μόνιμα και πιστέψτε με θα αλλάξει και η δικιά σας όσο αδύνατο αυτό μπορεί να μοιάζει.

Τάσο σε ευχαριστώ για όλα.

Κώστας | Αθήνα | Φεβρουάριος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Η γνωριμία του Γιώργου Λαμπρούση

Αν και λίγο επιφυλακτικός στην αρχή. Πιο πολύ πήγα να δω την γυναίκα του Τάσου, λόγω συμπάθειας, ονόματα δεν λέμε……… ιδιωτικό απόρρητο, μια από τις καλύτερες δικηγόρους των Ιωαννίνων, αν όχι η καλύτερη  και διανύει το τελευταίο μήνα κύησής της. Με λίγα λόγια, δεν πήγα για το θέμα του σεμιναρίου.Παρόλα ταύτα βίωσα την πιο «μαγική» εμπειρία της ζωής μου, που δυστυχώς δεν αποτυπώνεται με λέξεις.

Γι’ πρώτη φορά, συστήθηκα το όνομα μιας κατάστασης, που ενδεχομένως όλοι μας λίγο ή πολύ την βιώνουμε καθημερινά, χωρίς όμως να συνειδητοποιούμε ότι χάρις σ’ αυτή  μας δίνεται η ευκαιρία να αγωνιζόμαστε για να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.

Δυστυχώς την απώλεια της την αντιλαμβανόμαστε αργά, στο πέρας του βίου μας και τότε συνειδητοποιούμε την έχουμε χάσει.

 Γι’ αυτό και παροτρύνω, όλους εσάς που ρίχνετε μια ματιά στο εγωιστικό μου τούτο δω παραλήρημα, να πάτε σε τέτοιου είδους «συν-βιώσεις» για να γνωρίσετε το όνομά της….!

Τάσο σε ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη………!

Φιλικά

Γιώργος Λαμπρούσης | Αθήνα | Ιανουάριος 2017 | Wake Up!

Νεκτάριος Πανόπουλος

Ένα θαυμάσιο σεμινάριο.

Μια ξεχωριστή στιγμή.

Όλη η Λανγκαβάρα Σούτρα σε μια μοναδική εμπειρία.

Μπράβο Τάσο!

Με αγάπη και σεβασμό

Νεκτάριος Πανόπουλος | Αθήνα | Ιανουάριος 2017 | Wake Up!

Φιλομήλα Σκούρτη

Είμαι ένα άτομο που παλεύω με τις φοβίες μου από 18 ετών. Οι φοβίες μου κατά καιρούς είχαν διαφορετική μορφή . Φόβος μην τρελαθώ στα 18. Αγοραφοβία από 22 ετών με έξαρση στα 30 μου. Τότε και επειδή το πρόβλημά μου ήταν έντονο ξεκίνησα ψυχανάλυση γιατί δεν μου άρεσε να ζω την ζωή μου φοβικά και δυσκόλευαν οι φοβίες μου   την καθημερινότητα μου , τις σχέσεις μου και την δουλειά μου . 

Μετά από 10 χρόνια ψυχανάλυση πίστευα ότι το ξεπέρασα . Δυστυχώς στα 43 χρόνια μου ξαναεμφανίζονται οι φοβίες μου με την μορφή του φόβου να διασχίσω ένα τούνελ και να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου εκτός πόλης. Απογοήτευση τρομερή για τα τόσα χρόνια και τόσο κόπο που κατέβαλα.

Ξανά ψυχανάλυση αυτήν την φορά με αγχολυτικά για να μπορώ να δουλέψω.

Στα 54 χρόνια μου γνωρίζω τον Τάσο Νάκη. Περίεργος άνθρωπος κατ εμέ, που η πρώτη μας επαφή μου αφήνει μια αρνητική εντύπωση. Παρ όλα αυτά αποφασίζω ότι δεν είναι απαραίτητο  να τον συμπαθώ, για να δοκιμάσω την μέθοδο θεραπείας του, γιατί πάντα ελπίζω ότι θα βρεθεί κάτι ή κάποιος που θα με βοηθήσει να ξεπεράσω τους φόβους μου. Κάνω μία  συνεδρία μαζί του και πηγαίνω με το αυτοκίνητό μου στην Ηγουμενίτσα. 

Μπαίνω στο τούνελ όχι τελείως άνετα, με σαφώς λιγότερο φόβο, αλλά με την αδρεναλίνη μου στα ύψη και σε εγρήγορση. Νοιώθω όπως ή γάτα με σηκωμένη την τρίχα μπροστά σε ένα επικείμενο κίνδυνο.   Ο φόβος του φόβου του πανικού ήταν ακόμα εκεί. Απογοήτευση και πάλι. Αποφασίζω να παραιτηθώ και να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι θα είμαι πάντα σε εγρήγορση για να αντιμετωπίζω τους φόβους μου, και τίποτε δεν μπορεί να γίνει διαφορετικό παρά μόνο να ζήσω με το πρόβλημα. 

Εκεί ήταν που ακολούθησε τηλεφώνημα από τον Τάσο που με διαβεβαίωνε ότι μπορεί να με βοηθήσει, για την ακρίβεια μου μετέδωσε την βεβαιότητα ότι μπορεί να το κάνει. 

Αποφασίζω να ακολουθήσω το ένστικτο μου και να δώσω στον εαυτό μου μία δεύτερη ευκαιρία αν και κατά βάθος δεν το πίστευα. Παρακολουθώ μία δεύτερη συνεδρία και φεύγω από εκεί με την αίσθηση, όχι όμως την βεβαιότητα  ότι το ξεπέρασα . Δεν φοβάμαι πια . 

Ξεκινώ να πάω στην Θεσσαλονίκη , με το αυτοκίνητό μου . Μπαίνω στο πρώτο τούνελ και νοιώθω απολύτως ήρεμη. Το ίδιο και σε όλα τα τούνελ που μεσολαβούν καθώς και καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής μέχρι να φτάσω, καθώς και όταν επιστρέφω.

Ξαναπηγαίνω μετά από τέσσερεις ημέρες και νοιώθω το ίδιο ήρεμα.

Ακόμα και τώρα που γράφω την εμπειρία μου, μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Έχω ζήσει τόσα πολλά χρόνια παλεύοντας με τις φοβίες μου που είναι σχεδόν σοκαριστικό να είμαι ελεύθερη, Επειδή για μένα ελευθερία είναι να μπορείς να κάνεις επιλογές επειδή θέλεις κάτι ή δεν το θέλεις και όχι να καθορίζονται οι επιλογές σου από τους φόβους σου.

Το έχω όμως βιώσει και ξέρω ότι είναι αλήθεια. Με δύο μόνο συνεδρίες λειτούργησε για μένα .

Αν με ρωτήσει κάποιος για τον Τάσο δεν ξέρω να του απαντήσω, δεν ξέρω να τον περιγράψω, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ή με ποια μέθοδο θεραπεύει, ούτε καν ακόμα αν τον συμπαθώ ή όχι.  Δεν νομίζω όμως να τον νοιάζει. Πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει και  το κάνει , αν δεχτείς να δοκιμάσεις με τις προϋποθέσεις που σου θέτει. 

Αυτό που ξέρω σήμερα είναι ότι είμαι καλά και οφείλω να του  αναγνωρίσω την βοήθεια του.

Ευχαριστώ

Φιλομήλα Σκούρτη | Ιωάννινα | Ιανουάριος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Γιώργος Πολίτης

Μαγικό. Αν καί έχουμε πλούσια γλώσσα, δεν υπάρχει άλλη λέξη που νά περιγράφει αυτό πού γίνεται με αυτήν την μέθοδο…
Είμαι στον χώρο τής ψυχικής υγείας μια δεκαετία, ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, και δύο χρόνια ως θεραπευτής δια μέσου τών κυμάτων Θήτα ( Theta Healing )
H κάθε μέθοδος προσφέρει βοήθεια, καί προτείνει λύσεις.
Αληθινά όμως, είμαι εντυπωσιασμένος με το Deep PEAT που μου γνώρισε ο Τάσος.
Όχι μόνο απο τα αποτελέσματα που είχα με πελάτες μου (είμαι νέος σ’αυτήν την τεχνική), όσο από την προσωπική μου εμπειρία ως “ασθενής”, με τον Τάσο
να με “βγάζει” από πολύ δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση πού βρέθηκα πρόσφατα.

Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια με το παρόν, μα και να προτρέψω όποιον θέλει να ελευθερωθεί από οτιδήποτε πρόβλημα και αν έχει…

Γιώργος Πολίτης | Σύρος | Νοέμβριος 2016 | Ατομική Συνεδρία

Σπύρος Καλογερίας

Σπύρος Καλογερίας | Ζάκυνθος | Οκτώβριος 2018 | Ατομική Συνεδρία

Γιάννα Λίτση – Ζάκυνθος

Γιάννα Λίτση | Ζάκυνθος | Οκτώβριος 2018 | Ατομικό Gnostic Intensive

Θύμιος Κοσυφαρίνης

Θύμιος Κοσυφαρίνης | Ζάκυνθος | Οκτώβριος 2018 | Ατομική Συνεδρία

Κατερίνα

Κατερίνα | Αθήνα | Μάιος 2019 | Spirit Infusion

Γιώργος Ανδρεάνος

Γιώργος Ανδρεάνος | Μιλάνο | Μάιος 2017 | Ατομικό Gnostic Intensive

Μαρία-Χριστίνα Βαζιργιατζίκη

Μαρία-Χριστίνα Βαζιργιατζίκη | Αθήνα | Μάιος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Χρυσή Κωνσταντάτου

SaveSave

Χρυσή Κωνσταντάτου | Αθήνα | Φεβρουάριος 2018 | Ατομική Συνεδρία

Stephania Papadopoulos

Stephania Papadopoulos | New York | August 2017 | Individual Gnostic Intensive

Αριάδνη Παγκράτη

Αριάδνη Παγκράτη | Αθήνα | Σεπτέμβρίος 2018 | Spirit Infusion

Diana Sunrise

Diana Sunrise | Ioannina | November 2016 | Individual Session

Παναγιώτης Μπίσσας

Παναγιώτης Μπίσσας | Αθήνα | Ιανουάριος 2018 | Ατομική Συνεδρία

Κατερίνα Θαλασσά

Κατερίνα Θαλασσά | Γερμανία | Απρίλιος 2018 | Ατομικό Gnostic Intensive

Walter Singer

Walter Singer | Austria | November 2017 | Darshan

Artionil Kapllani

Artionil Kapllani | Αθήνα | Δεκέμβριος 2018 | Spirit Infusion

Χρυσούλα Ζήνα

Χρυσούλα Ζήνα | Ιωάννινα | Νοέβριος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Dieter Sengschmitt

During our holiday in Greece my wife and I coincidentally met Tasos. We got Shaktipat from him and had an interesting talk about the Divine Mother and Kundalini Shakti. During this meeting, especially during Tasos narrative about Kundalini Shakti I could gradually more and more feel that Kundalini Shakti has been an important part during the creation of my bodies – my astral-, etheric- and physical body.

Before the experience with Tasos I actually could feel Kundalini Shakti – I practice meditation since many years – but through his talk and through his presence I unexpectedly became a deep “personal feeling” or “relationship” to it or more precisely to her. It was like: “Oh, the Divine Mother itself in the form of Kundalini Shakti is really living within me!”

Now I can feel her stronger and with a deep personal relationship, which upgraded me in a very positive way – I can feel much more compassion and love to everyone, mainly because I really know that she is in all of us – sleeping or not – this makes no difference!

Thank you Tasos for this spiritual “enlightenment”! It changes me a nicely step forward to more love and divine attributes in my live.

Dieter Sengschmitt | Austria | September 2018 | Shaktipat Initiation

Monika Köstler

I am Monika – the wife of Dieter – and during our short coincidental meeting with Tasos I experienced him as a confident teacher with profound knowledge about the kundalini process.
During his very personally talk I looked several times in his eyes and I could feel much love in it.
On the next day I felt the Kundalini Shakti in the form of a soft, warm fire arising from the bottom to my heart and a little bit above! So nice!
Dieter and I experienced you as a person with divine attributes and that you can give Shaktipat and deep spiritual experiences in only a few moments!
Tasos, we are very happy, that we met each other in our holiday – also your lovely wife and your bright sweet child!

Monika Köstler | Austria | September 2018 | Shaktipat Initiation

Χρήστος

Είχα ξεκινήσει εβδομαδιαίες συνεδριάσεις με τον Τάσο κοντά στις αρχές του έτους, με σκοπό την επαγγελματική μου αποκατάσταση, διότι βρισκόμουν σε δυσχερείς συνθήκες. Είχα τελματώσει, βρισκόμουν σε μια δουλειά η οποία ήτανε επίπονη, με ασταθή ωράρια (τη μία μέρα μπορεί ξεκινούσα 5 το πρωί, την άλλη 2, την επόμενη 3 το μεσημέρι, κ.λπ.), ως ωρομίσθιος με τον κατώτατο μισθό, δεν είχα ποτέ Σαββατοκύριακο ελεύθερο και με το ζόρι τα έβγαζα πέρα. Όταν ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις με τον Τάσο, θεωρούσα πως οι πιθανότητές να βρω εργασία στον τομέα μου ως προγραμματιστής μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν ξεπερνούσαν το 1%. Είχα θέσει μάλιστα και τον προβλεπόμενο μισθό κοντά 22.000 λίρες ετησίως, αλλά ούτε αυτό το θεωρούσα πιθανό. Ο Τάσος με έβαλε να επιλέξω διαφορετική ημερομηνία, να ορίσω ένα πιο σύντομο χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο. οπότε επιλέξαμε τον Ιούνιο, κάτι το οποίο δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατό. Έτσι κάναμε 10 συνεδρίες.

 

Τέλη Μαρτίου κιόλας κατάφερα και βρήκα τη δουλειά που έψαχνα στον τομέα μου! Ξεκίνησα μέσα Απριλίου, με πληρωμένη εκπαίδευση για 2-3 μήνες και μετά με £23.000 ετησίως, με εξαμηνιαίες αυξήσεις. Πήγα κατευθείαν στα βαθιά, αλλά πλέον με ένα ισορροπημένο ωράριο, σημαντικά υψηλότερες αποδοχές και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον το οποίο όχι μόνο μου χαράζει μια νέα καριέρα, αλλά κυρίως μου δίνει ένα υψηλότερο επίπεδο ζωής!

Χρήστος | Αγγλία | Σεπτέμβριος 2018 | Goal Coaching

Δήμητρα Παρασκευοπούλου

“Οι θεραπείες με τις οποίες ασχολείται ο Τάσος είναι όχι μόνο αποτελεσματικές αλλά και εξαιρετικά γρήγορες. Για να είμαι πιο ακριβής, είναι οι θεραπείες που μπορούν να προσφέρουν ίαση ακόμα και με μία μόνο συνεδρία. 

Όταν μετά από μία ίωση, μούδιασαν ξαφνικά, μέσα σε λίγες ώρες, τα χέρια μου και τα πόδια μου και είχα δυσκολία στο περπάτημα, μία και μόνο συνεδρία, διάρκειας μιάμισης ώρας, ήταν αρκετή για να μπορέσω να ξαναπερπατήσω κανονικά (!!) και να ξεμουδιάσουν τα άκρα μου σταδιακά τις επόμενες τρεις ημέρες. 

Επίσης, σε μία συνεδρία ασχοληθήκαμε με την χρόνια βρογχίτιδα που είχα τα τελευταία πέντε χρόνια. Κάθε χειμώνα πάθαινα βρογχίτιδες τουλάχιστον τρεις φορές από τον Οκτώβριο έως το Μάρτιο.  Φέτος έπαθα την πρώτη το Σεπτέμβριο και όταν τον Οκτώβριο έπαθα ίωση για δεύτερη φορά, σε χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η γνώριμή μου βρογχίτιδα θα εμφανιζόταν ξανά. Όμως δεν εμφανίστηκε και έως τώρα δεν έχω αρρωστήσει πάλι, παρόλο που υπάρχουν πολλοί ιοί. 

Εκτός από τα σωματικά προβλήματα, οι θεραπείες αυτές με βοήθησαν και σε ψυχικό επίπεδο. Για παράδειγμα, κατάλαβα πόσο μεγάλη αντίσταση έχω στην αποδοχή αρνητικών συναισθημάτων και στην παραδοχή αυτής της αντίστασης. 

Στο σεμινάριο Deep P.E.A.T. που παρακολούθησα πριν ένα μήνα, έμαθα την τεχνική που έχει ως στόχο την ανακάλυψη και επούλωση του πρωταρχικού τραύματος μέσω της εξουδετέρωσης της πολικότητας που  μας χαρακτηρίζει. Είναι μία διαδικασία πολύ εύκολη, αν και μονότονη, που μου δίνει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύω τα ψυχικά μου τραύματα. Πολύ περισσότερο δε, με βοηθάει να αισθάνομαι πιο αυτόνομη, πιο ελεύθερη, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου και πιο δυνατή. Όταν ανακαλύπτω τις θεραπευτικές ικανότητες που υπάρχουν μέσα μου, νιώθω ότι μπορώ να εξελιχθώ σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο πολύ περισσότερο απ’ ότι πίστευα πριν γνωρίσω τις συγκεκριμένες θεραπείες.”

Με ένα βαθύ ευχαριστώ στον Τάσο τόσο για τις θεραπείες όσο και για τις γνώσεις που μοιράζεται στα σεμινάρια!

Δήμητρα Παρασκευοπούλου | Πάτρα | Δεκέμβριος 2016 | Ατομική Συνεδρία

Vesna Brankov

Sessions with Tasos were really good experience for me. I felt immediate change in myself after every session and in my life too. His intuition and ability to find and solve the core problem without need to inquire all details about traumas or other problems make his work very effective. Enthusiasm, commitment and love for the work he does, was very impressive for me. I am grateful to Tasos for helping me to solve emotional imbalance and  to come out from the circle of physical exhaustion.

Vesna Brankov | Belgrade | December 2015 | Individual Session

Παύλος Κοσμάς

Είμαι οδοντίατρος και πριν 2 βδομάδες προσήλθε στο ιατρείο μου ασθενής με οξείς πόνους στην άνω γνάθο. Μετα την κλινική και ακτινογραφική εξέταση ακολούθησε χειρουργική εξαγωγή του δοντιού κ τοποθέτηση ραμμάτων.
Χορηγήθηκε αντιβίωση κ παυσίπονα για μια εβδομάδα.
Την επόμενη μέρα η ασθενής προσήλθε για επανέλεγχο.Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η έλλειψη οιδήματος,η γρήγορη επούλωση και ο ελάχιστος πόνος.
Μετά τη συζήτηση με την ασθενή κ την έκπληξη μου που δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου πρήξιμο κ πόνος με ενημέρωσε ότι έκανε μια συνέδρια στον Τάσο Νάκη.
Κάπως έτσι απευθύνθηκα και έλυσα σε μια συνεδρία το χρόνιο πρόβλημα μου στις γάμπες.

Παύλος Κοσμάς | Ιωάννινα | Οκτώβριος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Έλσα Σ.

Μια θεραπευτική συνεδρία διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα (και δεν είναι και λίγες). Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς καμία προεργασία μόνο απαντώντας σε, φαινομενικά, περίεργες ερωτήσεις, βρέθηκα «αντιμέτωπη» με το υποσυνείδητο μου και τα αντιμαχόμενα πιστεύω του, για το θέμα που με απασχολούσε! Και μόνο η συνειδητοποίηση αυτή ήταν αρκετή για να χαλαρώσει η πλάτη μου και να νιώσω ήρεμο το μυαλό μου….(δεν έφταιγε τελικά ο φόρτος εργασίας , ούτε οι  πολλές ώρες στην καρέκλα). Ήταν μια εμπειρία ξεχωριστή και σαν μέθοδος αλλά και λόγω του Τάσου που μόνο που με την φωνή του (τηλεφωνική συνεδρεία)  με έκανε να νιώσω εμπιστοσύνη και ασφάλεια.  Ανυπομονώ να την επαναλάβω.

Έλσα Σ. | Αθήνα | Ιούνιος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Κέλλυ Κουλουμούνδρα

Το Gnostic Intensive- Sunyata που παρακολούθησα ήταν ένα από τα πιο “δυνατά” σεμινάρια που έχω πάει. Ο νους μου, που συνήθως υπερλειτουργεί, σταμάτησε εντελώς, τόσο που βρισκόμουν σε μια κατάσταση απόλυτης ευεξίας, κάτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Δεν μπορούσα να κάνω οποιαδήποτε σκέψη, λειτουργούσα στον αυτόματο. Τα λόγια του Τάσου έρχονταν στα αυτιά μου σαν από άλλη διάσταση, με δυσκολία μπορούσα να συγκεντρωθώ, να τα παρακολουθήσω. Δεν ήθελα καν να ανοίξω τα μάτια μου, να μιλήσω, ένιωθα ότι θα μπορούσα να μείνω έτσι για πάντα. Δίχως σκέψεις, δίχως συναισθήματα, το απόλυτο ΚΕΝΟ!!!! Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!! Είναι μια εκπληκτική εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πέρυσι ταξίδεψα στην Ινδία και συγκεκριμένα στο ashram του Ράμανα Μαχάρσι, ενός από τους πιο γνωστούς φωτισμένους της Ινδίας. Ανέβηκα πολλές φορές στο όρος Arunachala, όπου θεωρείται το ιερό βουνό του Σίβα και στο οποίο παρέμεινε για πολλά χρόνια ο Ράμανα διαλογιζόμενος. Η ενέργεια του βουνού αυτού είναι πράγματι μαγευτική, ο νους σταματάει αμέσως και βρίσκει κάνεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Ακριβώς το ίδιο συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, στο σεμινάριο του Τάσου. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δε χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς τόσο μακριά για να πετύχει μια εμπειρία της φώτισης, μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. 

Επιπλέον, επειδή  έχω ταξιδέψει πολύ και στην Ευρώπη και έχω παρακολουθήσει πολλές ομιλίες και residentials φωτισμένων ανθρώπων, όπως του Tony Parsons, Lisa Cairns, Richard Silvester, Roger Castillo, δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού στην Ελλάδα άνθρωπο που να είναι τόσο κοντά στην Αλήθεια και να γνωρίζει το θέμα του μη -δυισμού τόσο καλά όσο ο Τάσος. 

Τα σεμινάρια Deep Peat, Deep Peat 4 και η Ενσωμάτωση σκιάς που παρακολούθησα στην Αθήνα ήταν απίθανα και νιώθω απίστευτη ευγνωμοσύνη προς τον Τάσο που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω αυτά τα καταπληκτικά εργαλεία ώστε να βελτιώσω τον εαυτό μου και να βοηθήσω τους άλλους. Για έναν ειλικρινή αναζητητή, που πραγματικά ενδιαφέρεται να αλλάξει κομμάτια του χαρακτήρα του που τον ενοχλούν και εμποδίζουν την εξέλιξή του προς την τελειότητα, θεωρώ ότι είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός δρόμος. Είναι μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και να φέρουν μεγάλες και βαθιές αλλαγές στην καθημερινότητα και τη ζωή του καθενός. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων κάναμε πρακτική μεταξύ μας σε προβλήματα ή συναισθήματα που μας ενοχλούσαν και αυτά αποφορτίζονταν αμέσως για να δώσουν τη θέση τους στην κενότητα. Ένιωθα τόση ενέργεια αυτές τις τέσσερις μέρες που κοιμόμουν ελάχιστα και ήμουν γεμάτη ζωντάνια και χαρά. Πραγματικά πέρασα πολύ καλά. Ο Τάσος έχει ακεραιότητα χαρακτήρα, ζήλο και μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει. Είναι ένας πολύ τρυφερός, ανιδιοτελής και αφοσιωμένος άνθρωπος που ενδιαφέρεται αληθινά να βοηθήσει τους ανθρώπους. Και το καταφέρνει θαυμάσια. Αισθάνομαι ότι άλλαξε όλη η ζωή μου. Και τον ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.

Κέλλυ Κουλουμούνδρα I Σύρος | Ιούνιος 2017 | Wake Up!

Christos Zikas

Recently, I took both the seminars of Gnostic Intensive and Sunyata, as well as working additionally with a processing session, with Tasos.

Being in search for inner peace, and enlightenment for almost 15 years, following various paths that hold sovereign traditions, I can definitely say that the Individual Gnostic Intensive method is the most direct and quickest way for one to reach his own core and understand his deepest nature.

The Sunyata seminar, was something extraordinary. It lasts longer, but through a series of exercises, it can provide one, with direct access to another realm of the kosmos, a deeper, True, and more profound than the illusionary impressions that we have on a daily basis. It’s something that every true seeker of Truth has to do.

These seminars were truly an initiation, a new beginning which if one explores further can lead to a new life.

During our processing session, I had to encounter hidden and repressed fears and feeling from my young age that have had a profound effect on me, until today. Some issues had been a constant burden in my everyday life, and after this session I finally feel that I can be cured. Although we only had one session up to now, some significant issues I had are now more under control and I can say with absolute certainty, that more sessions with Tasos will follow.

Thank you Tasos for everything!

Best regards,

Christos Zikas | UK | June 2017| Individual Gnostic Intensive & Sunyata Intensive

Στέλλα Γαμβρέλλη

Τι να πρωτοπώ για τον Τάσο; Οι τεχνολογίες – διαδικασίες, που χρησιμοποιεί και συνθέτει με το δικό του τρόπο, είναι από τις πιο βαθιές και αποτελεσματικές, που έχω συναντήσει στα χρόνια που ασχολούμαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με την προσωπική ανάπτυξη. Μέσα σε μια μόλις συνεδρία, σε λίγα μόλις λεπτά δούλεψα και ένιωσα ότι έλυσα θέματα, που με απασχολούσαν μια ζωή και ότι άνοιξε ο δρόμος για να λυθούν ακόμη και θέματα, που δεν έφερα στη συνεδρία! Ο ίδιος ο Τάσος νοιάζεται πολύ αληθινά και ειλικρινά για τους πελάτες του, κάτι που κάνει τεράστια διαφορά στην προσέγγισή του. Όσο για τα σεμινάρια, που εισηγείται, είναι πάρα πολύ δυνατά και οι ικανότητες και οι γνώσεις του Τάσου, που είναι εμφανείς καθ’ όλη τη διάρκεια τους, τα κάνουν ακόμη πιο αποτελεσματικά. Μακάρι όλοι να είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτές τις εμπειρίες, τότε αναπόφευκτα ο κόσμος μας θα ήταν πιο όμορφος και η ζωή μας πολύ πιο ευχάριστη!

Στέλλα Γαμβρέλλη | Αθήνα | Ιούνιος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Τατιάνα Ρίζου

Ξεκινώντας από μια απλή περιέργεια κατέληξε σε μια εμπειρία ζωής που δεν περιγράφεται με λόγια… Εξαιρετικό σεμινάριο με άμεσα και πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα σε ότι αφορά τον ψυχισμό και την αυτογνωσία…. Ευχαριστώ για την εμπειρία Τάσο!!!

Τατιάνα Ρίζου | Αθήνα | Ιούνιος 2017 | Wake Up!

Ιφιγένεια Μπούτζα

Η πρώτη μου επαφή με τον Τάσο Νάκη έγινε με την αφορμή ενός επίμονου πόνου στην πλάτη και τον αυχένα, που δεν υποχωρούσε παρά τις φυσικοθεραπείες που έκανα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα.

Όταν είδα πόσο εύκολα και «μαγικά» απαλλάχτηκα από τους πόνους, θέλησα να συνεχίσω τις συνεδρίες, θέλησα να νιώσω απελευθερωμένη, θέλησα να φύγει από πάνω μου οτιδήποτε είναι αυτό που σε κάνει να μην ζεις την κάθε στιγμή της ζωής όμορφα και φυσιολογικά.

Ασχοληθήκαμε λοιπόν με το re-conception. Δηλαδή κάναμε μια επέμβαση στην ώρα της σύλληψής μου. Μπήκαμε στην «ψυχολογία» του ωαρίου και του σπερματοζωαρίου και τα απελευθερώσαμε από ό,τι τραύμα κουβαλούσαν αυτά και κατ’ επέκταση εγώ. Αυτή η διαδικασία με βοήθησε να αισθανθώ πιο πολύ ο εαυτός μου. Με βοήθησε να αντιμετωπίζω πιο εύκολα τις καταστάσεις που προκύπτουν καθημερινά και να μην καταπιέζομαι. Είναι σαν να βγήκα από κάποιον κόσμο στον οποίο ήμουν θεατής της ζωής μου, και τώρα να ζω πραγματικά την ζωή μου όπως την θέλω εγώ.

Άλλο ένα θέμα που δουλέψαμε με τον Τάσο και τα αποτελέσματα ήταν θαυμαστά, είναι οι αλλεργίες. Σε μία και μόνο συνεδρία απαλλάχτηκα οριστικά από την αλλεργική ρινίτιδα που με ταλαιπωρούσε χρόνια!

Είναι ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση για εμένα να γνωρίζω ότι μέσω των συνεδριών μου με τον Τάσο Νάκη μπορώ να αντιμετωπίσω το οποιοδήποτε πρόβλημα, είτε σωματικό, είτε ψυχολογικό.

Ευχαριστώ για όλα Τάσο!!!!

Ιφιγένεια Μπούτζα | Ιωάννινα | Ιούλιος 2017 | Re-conception Process & KDE Process

Σοφία Γκάνιου

Πρώτη φορά συνάντησα τον Τάσο, πριν 4 μήνες στο ιατρείο το οποίο εργάζομαι. Εδώ και 4 χρόνια υποφέρω από κεφαλαλγία. Αιτία είναι οι 3 κήλες στον αυχένα μου. Έχω νοσηλευτεί περίπου για 2 εβδομάδες και το πρόβλημα λυνόταν παροδικά.  Ήμουν έτοιμη να κλείσω το ιατρείο και έρχεται ο Τάσος να μας πει μια καλησπέρα. Με ρώτησε τι έχω του είπα ότι εδώ και χρόνια ταλαιπωρούμε από κήλες στον αυχένα και ότι πονάω παρά πολύ τις τελευταίες μέρες. Με ρώτησε αν θέλω να με βοηθήσει. Αν και επιφυλακτική στην αρχή δέχθηκα. Έκλεισα τα μάτια μου, χαλάρωσα και απάντησα σε 2 ερωτήσεις. Μαγικά δεν μπορώ να το εξηγήσω ο πόνος δεν ήταν ο ίδιος μέχρι που εξαφανίστηκε! Ο Τάσος είναι ένα εξαιρετικό άτομο με απίστευτες γνώσεις και δυνατότητες πάντα πρόθυμος να σε βοηθήσει. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια του και να τον προτείνω ανεπιφύλακτα!  Τάσο ευχαριστώ πολύ!!

Σοφία Γκάνιου | Ιωάννινα | Ιούλιος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Νεκτάριος Πανόπουλος

Το να έχεις πόνο, φόβο, τρόμο, ταχυκαρδία και πλήρη ψυχική παράλυση επειδή έχεις κάνει το σωστό για σένα και μέσα σε 11 λεπτά να φεύγουν όλα αυτά και να βρίσκεις το θάρρος για να συνεχίσεις και να κλαις από ευδαιμονία δεν είναι καθόλου λίγο!

Σε ευχαριστώ Τάσο

Νεκτάριος Πανόπουλος | Αθήνα | Ιούλιος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Νικόλ Ράφα

Ονομάζομαι Ράφα Νικόλ και σαν βιολόγος ασχολούμαι με την πρόληψη, την αντιγήρανση και τη βελτιστοποίηση υγείας.

Το σώμα μας έχει απίστευτους μηχανισμούς διόρθωσης και αυτό που τους εμποδίζει είναι ο ανθρώπινος τρόπος ζωής και οι αρνητικές σκέψεις.

Υπάρχουν όμως τρόποι να κρατήσουμε το σώμα μας σε άριστη κατάσταση και τη σκέψη μας σε απόλυτη ισορροπία.

Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι και η τεχνολογία που κατέχει ο Τάσος. 

Συνεργάζομαι με τον Τάσος κάνοντας προσωπικές συνεδρίες και πρόσφατα είχα την τύχη να παρακολουθήσω το εργαστήρι Transimensional Breathing. Η εμπειρία ήταν μοναδική. Ένιωσα για πρώτη φορά ζωντανό κάθε σημείο του σώματος μου. Υπήρχε απίστευτη ενέργεια για 50 λεπτά και ένιωθα σαν ένας μαγνήτης, πλέον κολλημένος στο πάτωμα. Το φοβερό ήταν ότι από τη μία το σώμα μου βρισκόταν στο πάτωμα, ενώ το συναίσθημα ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω και η σκέψη ακόμα πιο ψηλά. Με λίγα λόγια ένιωθα πραγματικά χωρισμένη σε 3 διαστάσεις.

Οι ώρες που ακολούθησαν στο επόμενο εργαστήρι wake up, ήταν επίσης απίστευτες. Μια αίσθηση πρωτόγνωρη. Η αίσθηση του κενού. Τίποτα δεν υπάρχει παρά μόνο κενό. Είσαι πλέον ο τέλειος παρατηρητής της ζωής

Σε ευχαριστώ που κάνεις τη ζωή μου τρισδιάστατη!!

Νικόλ Ράφα | Αθήνα | Φεβρουάριος 2018 | Spirit Infusion & Wake Up!

Χρυσή Κωνσταντάτου

Πως να χωρέσει σε λίγες γραμμές η εμπειρία του Spirit Infusion? Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν επιστρέφουν ποτέ ξανά, άσχημα συναισθήματα, κακές σκέψεις και γενικά δυσάρεστες αισθήσεις. Νοιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και η διάθεσή μου είναι εξαιρετική! Ευχαριστώ για όλα Τάσο!!!Χρυσή Κωνσταντάτου

Χρυσή Κωνσταντάτου | Αθήνα | Απρίλιος 2018 | Spirit Infusion

Τατιάνα Ρίζου

Αναπνοή, μια τόσο αυτόματη, σταθερή σε ρυθμό και δεδομένη  λειτουργία του σώματος άμεσα συνδεδεμένη με την ζωή…..κ όμως με μια μικρή αλλαγή στον ρυθμό της μπορεί να αλλάξει όλες τις ζωτικές λειτουργίες του σώματος…αυτό το γνωρίζουμε όλοι…αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως με τη σωστή καθοδήγηση μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο συγκέντρωσης, ενδοσκόπησης και τελικός απελευθέρωσης του νου που οδηγεί στην κατανόηση 《των πάντων》και σε συνδυασμό με το δεύτερο σκέλος του σεμιναρίου, στην κατάκτηση της αλήθειας για το ποιοι πραγματικά είμαστε κ την απάντηση σε όλα τα υπαρξιακά μας ερωτήματα…κάπως έτσι θα περιέγραφα την μοναδική εμπειρία που βίωσα με την καθοδήγηση του Τάσου, το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.
Μοναδική εμπειρία…σ ‘ευχαριστώ Τάσο.  

Τατιάνα Ρίζου | Aθήνα | Φεβρουάριος 2018 | Wake Up! & Transdimensional Breathing

Joachim Rundgren

I am a Psychosynthesis therapist and I did training and processing with Tasos. I would highly recommend both his training and client services. I found his training being of great value. His methods of instruction are focused and straight to the point. During processing, he is very attentive and the modalities he uses are highly efficient; always delivering clear and noticeable changes for the better. Most therapy modalities are quite vague and take many sessions in order to reach noticeable results. The methods he uses are much faster and more reliable making S I Process a very cost effective alternative to therapy.

Joachim Rundgren | Stockholm | August 2017 | Individual Session

Πόπη Χαραλαμπίδου

Το Spirit Infusion, ήταν  μια συγκλονιστική εμπειρία. Είχα είκοσι χρόνια να «απλώσω» την σπονδυλική μου στήλη (εξαιτίας μιας κυφοσχωλίωσης) σε επίπεδη επιφάνεια και μια κοιλιοκήλη από την οποία ταλαιπωρούμαι εδώ και πολύ καιρό  δεν μου επέτρεπαν να μείνω ανάσκελα για περισσότερο από 1-2 λεπτά γιατί κοβόταν η αναπνοή μου. Και βίωσα το θαύμα: Επί μία ώρα κατά την διάρκεια τουworkshop, όχι μόνον ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα αλλά η σπονδυλική μου στήλη παλλόταν, απλωνόταν, ένοιωθα να κινείται αυτόνομα. Ήχοι, χρώματα, πρωτόγνωρες αισθήσεις, άλλες διαστάσεις πραγματικότητας, η ενέργεια που έρρεε με δύναμη στον κύκλο σαν φωτιά τόσο δυνατή,  που στην αρχή με τρόμαξε, έκαναν αυτό το εργαστήρι να είναι η μοναδική, υπερβατική θα μπορούσα να πω εμπειρία που βίωσα μέσα στα τριάντα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο της εσωτερικής αναζήτησης.

Πόπη Χαραλαμπίδου | Aθήνα | Απρίλιος 2018 | Spirit Infusion

Κατερίνα Θαλασσά

Πως γίνετε να το νοιώσεις ΑΥΤΟ και να μην το μοιραστείς ;
.. ήταν η ερώτηση που έκανα στον Τάσο όταν τελειωσε η συνεδρια μας.
Αυτή μου η ερώτηση αλλα και η απάντηση που πήρα έχει αλλάξει την Ζωή μου, ακαριαία, ριζικά, και για πάντα.
Μέσα σε μια μονο ώρα είδα και ένιωσα συχρόνως το ανθρώπινο πετσί μου, το μυαλό, τα συναισθήματα, αλλα και το μεγαλύτερο αιώνιο Αυτό που είμαι ήμουν και θα είμαι.
Και εκεί με την βοήθεια του Τάσου  έγινε η ένωση, αναγνωρίστηκε η ήδη υπάρχουσα ενότητα, αναγνώρισε το όλον τον Eαυτό του αναγνώρισε ο Θεός τον Θεό !
Ήθελα να περάσω μέσα από την οθόνη του υπολογιστή και να τον αγκαλιάσω σαν κομμάτι του εαυτού μου/μας σε όλο του το μεγαλείο.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί το λένε φώτιση samadhi και όπως αλλιώς το έχουν εκφράσει οι μεγάλοι και τρανοί τούτου του πλανήτη.
Ανάβει ένα φως και βλέπεις ποιος είσαι!
Όχι απλά βλέπεις , συνειδητοποιείς!
(και να πω πως όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω με τον εαυτό μου δεν είναι ότι δεν έβλεπα δεν ένιωθα η δεν γνώριζα, γιατί πάντα σε ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα άναβε κάποιο φως και κοίταζα λιγάκι παραμέσα στην αναζήτηση του Εαυτού, και είμαι ευγνώμων για όλα ! )
αλλα σήμερα εδώ και τώρα με τον Τάσο αυτό το φως δεν άναψε για να δω μια γωνίτσα του Είναι μου, άναψε ένας προβολέας που έριξε τον φως του στον ίδιο του τον Εαυτό. Ο προβολέας του θεού έριξε όλο του το φως στα ίδια του τα ματια!
Δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα αυτή την στιγμή ακόμη και η λέξη φως είναι μικρή
Βίωμα θα το πω Βίωσα ποια είμαι. Βίωσα τον Θεό που Είμαι!
Η φωνή του Τάσου ηχεί ακόμη: ” Ποια είσαι; Ποιος είσαι ; Το κατανοείς ;
Ναι .. είσαι, αλλά το κατανοείς; το νιώθεις; το συνειδητοποιείς ;”
Ναι ναι και ναι όχι απλά το κατανοώ, το βιώνω!
Nαι αυτό Είμαι. Αυτό που είμαι.
Όλα όσα είμαι.. και θέλω να κλάψω και να γελάσω ταυτόχρονα όπως ταυτόχρονα μπορώ να είμαι Θεός και Άνθρωπος!!!
Παράδοξο αλλα αυτό είναι το παιχνίδι!
Καλε μου Τάσο σε ευχαριστώ! σε ευχαριστώ! σε ευχαριστώ!
Κατερίνα Θάλασσα | Γερμανία | Απρίλιος 2018 | Ατομκό Gnostic Intensive

Έλενα Εξαδάκτυλου

Η πληροφορία για τον Τάσο και τις μεθόδους του ήρθε από έναν φίλο. Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα πως μπορεί να είναι μια συνέδρια αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω.

Έπειτα από μια συνέδρια, μια συμμετοχή στο Spirit Infusion και ένα Re-conception Process νιώθω να αναγεννήθηκα.

Η υπερλειτουργια του νου μου σταμάτησε και τα δυσάρεστα συναισθήματα σχεδόν εξαλείφθηκαν. Ξεφορτώθηκα ανούσιες συνήθειες και συμπεριφορών πολλών χρόνων.

Νιώθω ευγνώμων για την γνωριμία μου με τον Τάσο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Έλενα Εξαδάκτυλου | Απρίλιος 2018 | Spirit infusion & Re-Conception Process

Κώστας Μάγκος

Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω τον Τάσο για την πραγματικά έντονη βιωματική εμπειρία που μας προσέφερε. Είχα διαβάσει στο παρελθόν ότι μέσω της αναπνοής μεταφέρεται η ενέργεια μέσα και έξω από το σώμα μας, επίσης τεχνικές για να το εφαρμόσεις στον εαυτό σου και να νιώσεις την εμπειρία τους πως είναι να ρέει μέσα σου. Περίμενα να είναι άλλη μια παρόμοια εμπειρία με αυτές που είχα μελετήσει αλλά αποδείχτηκα εντελώς λάθος και είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιποι που ήτανε μαζί μου θα συμφωνήσουν…. Παρόλο που είναι αδύνατο να το περιγράψω μέσα από λόγια θα προσπαθήσω να περιγράψω με μια έκφραση… «Τα πάντα». Προτείνω ανεπιφύλακτα να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να βρει το χαμένο κρίκο στην κατανόηση για τα γύρω του. Μέσα από αυτή την εμπειρία αποκτήσαμε όλοι την αρχή της αλήθειας που ενορχηστρώθηκε τέλεια με τη συνέχεια του σεμιναρίου που επίσης είχα την τιμή να παρακολουθήσω. Το Transdimensionalbreathing σε βάζει σε μια έκσταση που καθαρίζεις όλα σου τα προβλήματα, νιώθεις τη φύση της αλήθειας και κάνεις εγκατάσταση στον εαυτό σου το σπόρο της εσωτερικής σου αλλαγής.  Όπως λέει και ο Τάσος , όποιος δεν μείνει ικανοποιημένος… τα λεφτά του επιστρέφονται, αν και δεν πρόκειται να το επιθυμήσει κανείς διότι αυτό που δίνεται ξεπερνάει την έννοια των χρημάτων και είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρει κανένας πουθενά την εμπειρία που δίνεται… διότι είναι βίωμα και όχι μόνο λόγια….

Ευχαριστώ που με δέχτηκες στο εργαστήριο σου.

Κώστας Μάγκος | Aθήνα | Φεβρουάριος 2018 | Transdimensional Breathing

Ρένα Χαρίση

Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο Δάσκαλος εμφανίζεται.

Αυτό επαληθεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο σ’ εμένα και τον Τάσο.

Με τον Τάσο έδιωξα πόνο ψυχικό 20 ετών.

Συμφιλιώθηκα με ανθρώπους που «μισούσα».

Σταμάτησα την υπερλειτουργία του νου μου.

Νιώθω περίεργη ευεξία.

Βλέπω καθαρά την πραγματικότητα.

Τα συναισθήματα μου για την εμπειρία με τον Τάσο είναι έντονα και πολλά, γι’ αυτό θα συνεχίσω μαζί του. Αυτό ήταν η αρχή!!

Ρένα Χαρίση | Αθήνα | Φεβρουάριος 2018 | WAKE UP!

Στέφανος Πετρόχειλος

Η εμπειρία του Transdimensional Breathing ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Κάνω πολλά χρόνια yoga και είμαι εξοικειωμένος με τη σημασία και τα αποτελέσματα αρκετών τεχνικών αναπνοής (pranayama). Παρ’ όλα αυτά το Transdimensional Breathing ήταν πολύ δυνατό. Κάποιες στιγμές ένοιωσα μία πολύ δυνατή ενέργεια να με διαπερνάει και το σώμα μου να πάλλεται. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επιπλέον ο Τάσος είναι χαρισματικός και ενδιαφέρεται πραγματικά να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Στέφανος Πετρόχειλος | Αθήνα | Φεβρουάριος 2018 | Transdimensional Breathing

Θεανώ Ευαγγελίδου

Στο Ταξίδι μου με τον Τάσο «βίωσα το Απίστευτο»

Μετά από πολλά χρόνια ψυχανάλυσης απογοητεύτηκα και τα παράτησα.

Τυχαία γνώρισα τον Τάσο Νάκη.

Διαβάζοντας για τις μεθόδους του είπα να κάνω μια νέα προσπάθεια, τι έχω να χάσω!!

Κάνοντας μαζί του τέσσερις συνεδρίες κατάφερα το μέχρι τώρα ακατόρθωτο.

Διαπίστωσα πως το φως που εκπέμπει το πρόσωπο του, δεν είναι επιφανειακό, αλλά πηγάζει από τον πυρήνα του και είναι αληθινό.

Ε!! Αυτή την αλήθεια κατάφερε να με κάνει να τη ζήσω και Εγώ. Ως καθοδηγητής είναι έμπειρος, επίμονος, μεθοδικός και αποτελεσματικός.

Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Θεανώ Ευαγγελίδου | Θεσσαλονίκη | Νοέμβριος 2017 | Ατομική Συνεδρία

Jason Johnson

Jason Johnson | Νew York | April 2019 | Spirit Infusion

Χάρης Κακαρούχας

Χάρης Κακαρούχας | Αθήνα | 2019

Rena Charisi

When the student is ready the master appears.
This was verified in the best way with me and Tasos.
With Tasos, I got rid of 20 years of emotional pain.
I reconciled with people I “hated”.
I stopped the overactivity of my mind.
I feel a strange wellness.
I see reality clearly.
My emotions with my experience with Tasos and intense and many, that’s why I am going to continue with him. That was just the beginning!!

Rena Charisi | February 2018 | Spirit Infusion & Wake Up! (Gnostic Intensive & Sunyata Intensive)

Katerina Thalassa

How is it possible to feel THAT and not share?
… was the question that I made to Tasos when our session ended.
This question of mine but also the response I took has changed my Life, instantly, radically and forever.
Within just an hour I saw and felt simultaneously my human flesh, my mind and emotions, but also the greater eternal That which I was and I will be.
And there with Tasos’s help the union happened. The unity which already existed became recognized. The Whole recognized Itself. God recognized God!
I wanted to go through the computer screen and hug him as a piece of myself/ourself in all its majesty.
Now I understand why this is called enlightenment, samadhi and whatever the grate and the mighty of this planet have called this.
A light turns on and you see who you are!
Not just see, but realize!
(and I should say that all these years that I work with myself is not that I didn’t see or feel or know, because always in whatever I have done until today turned on a light and I was looking a little more inside in the search of the Self and I am grateful for everything!)
But today here and now with Tasos this light didn’t turn on in order to see a little corner of my Being, a headlight turned on that sheded its light toward its own Self. The headlight of god sheded all its light in his own eyes!
I cannot express it better at this moment even the word light is small.
I will call it experiencing. Experiencing who I am. I experiences the God that I Am!
Tasos’s voice still sounds: “Who are you? Do you understand?
Yes… you are, but do you understand? Do you feel this? Do you realize this?”
Yes yes and yes, I not just understand it but I feel it!
Yes I Am that. That I am.
Everything I am… and I want to cry and laugh at the same time as at the same time I can me God and Human!!!
It’s a paradox but that’s the game!

My dear Tasos thank you! Thank you! Thank you!

Katerina Thalassa | April 2018 | Individual Gnostic Intensive

Poppie Charalambidou

I haven’t had my spine “stretched” for 20 years on a straight surface, because of kyphoscoliosis. I also have a hernia for some time that doesn’t allow me to lay down for more that 1-2 minutes because I couldn’t breathe. And I experienced the miracle. During one hour, which was the duration of the workshop, I was not just laying down but my spine was palpating, extending, I was feeling it moving on its own. Sounds, colors, unprecedented feelings, other dimensions of reality, the energy forcefully running like a fire, that strong that in the beginning I was frightened, made this workshop my only, I would say, transcendental experience, during my thirty years of innerseeking.

Poppie Charalambidou | April 2018 | Spirit Infusion

Chrysi Konstantatoy

How can this experience by squeezed in a few lines? The only certain thing is that, ugly feelings, bad thoughts and unpleasant sensations in general, do not come back, ever. I feel like I have been reborn. It has been three weeks since and my mood is great! Thanks for evertything Tasos!!!

Chrysi Konstantatoy | March 2018 | Spirit Infusion

Nicole Rafa

There was unbelievable energy for 50 minutes and I felt like a magnet stuck to the floor. What was amazing is that my body was on the ground, while my emotion was on a level higher and my thought even higher. In other words I felt truly dissolved in 3 dimensions.

What hours that followed in the “Wake Up!” workshop were also incredible. A unique sensation. The sensation of the void. There is nothing but void. You are finally the perfect observer of life.

Thank you for making my life three-dimensional!!

Nicole Rafa | February 2018 | Spirit Infusion & Wake Up! (Gnostic Intensive & Sunyata Intensive)

Christos Zikas

Being in search for inner peace, and enlightenment for almost 15 years, following various paths that hold sovereign traditions, I can definitely say that the Individual Gnostic Intensive method is the most direct and quickest way for one to reach his own core and understand his deepest nature.

The Sunyata seminar, was something extraordinary. It lasts longer, but through a series of exercises, it can provide one, with direct access to another realm of the kosmos, a deeper, True, and more profound than the illusionary impressions that we have on a daily basis. It’s something that every true seeker of Truth has to do.

These seminars were truly an initiation, a new beginning which if one explores further can lead to a new life.

Thank you Tasos for everything!

 

Best regards,

Christos Zikas | June 2017 | Individual Gnostic Intensive & Sunyata Intensive

Kelly Kouloumoundra

This was one of the most “potent” workshops I have ever been to. My mind which is usually overactivated, completely stopped. I was in a state of complete wellness, something between asleep and awake.  I could not make any thoughts, I was on auto-pilot. Tasos’s words were coming to my ears like from another dimension. I could barely focus and watch. I didn’t even want to open my eyes and talk. I felt that I would like to stay there forever. Without thoughts, without emotions, the absolute VOID!!! The absolute NOTHING!!! It is an amazing experience, that is worth living and I suggest it without hesitation.

Last year I travelled to India and, more precisely, to the ashram of Ramana Maharshi, one of the most well-known Enlightened persons of India. I climbed many times the mount Arunachala, that is considered the holy mount of Shina, where Ramana stayed meditating for many years. The energy of the mountain is truly enchanting. The mind stops immediately and finds answers to many questions. This is exactly what happened in the middle of Athens, in Tasos’s workshop. What I want to say, is that one is not needed to travel so far in order to have an enlightenment experience. This can happen everywhere.

Tasos has integrity, zest and great love for what he does. He is a tender, unconditional and devoted person that truly cares for helping people. He achieves that magnificently. I feel that my whole life is changed and I thank him for that.

Kelly Kouloumoundra | June 2017 | Wake Up! (Gnostic Intensive & Sunyata Intensive)

Nektarios Panopoulos

An exquisite workshop
A special moment
The totality of Lankavatara sutra in one experience.
Well done Tasos!
With love and respect.

Nektarios Panopoulos | January 2017 | Wake Up! (Gnostic Intensive & Sunyata Intensive)

Goerge Lamprousis

Although a bit hesitant in the beginning, I went to the workshop. Even though I went for reasons other that the theme of the workshop, I experienced the most “magical” experience of my life, which unfortunately cannot be described in words.

Tasos, thank you for everything!

Goerge Lamprousis | January 2017 | Wake Up! (Gnostic Intensive & Sunyata Intensive)

Louise Bielste

“I am stuck in duality” I said to Tasos, feeling somewhat “lost” since I had been very committed to my practices but somehow seemed to have reached a plateau. “Then lets unstuck you”, he responded with his warm smile….

And “unstuck” I became, through an inquiry session where we moved back and forth between a series of questions in the line of “who are you?”. What then happened is hard to describe in words, but it was like when an aeroplane flying in the midst of clouds all of a sudden broke through to the vast blue sky above… it said “puff” and all of a sudden I ended up in total emptiness, I was still present but in “nothing”, in total silence, nothing appearing in awareness, just stillness, so peaceful and quiet, just “being”, being present. And to Tasos questions I started to respond in the line of “there IS no WHO, I just AM, I am awareness” and “there is JUST me, my presence and awareness of objects so they ARE me”.

We also moved back and forth between for instance the mind and the peace that was me, and I experienced how the mind started to dissolve and merge with the stillness and silence – duality disappeared and there was only me left, only emptiness, stillness and presence…

After our session strong thoughts and feelings turned up, fearing I would lose my realization. Tasos comforted me by saying that “the seen cannot be unseen” and he was right. Although the habit is still there to identify with objects, my personal self included, and to separate the objects from the awareness that I am – I am not buying into that mental image any longer, and I have a strong underlying sense of stillness and joy within which has not left me since our session.

I am a hundred percent convinced that I would not have been able to “push through the clouds” the way I did without Tasos guidance. It has significantly “speeded up” my process and I lack words to describe my gratefulness for the grace I have been bestowed….

With love

Louise Bielste | Stockholm | January 2019 | Individual Gnostic Intensive

Νίκος Τσούμας

Θέλοντας να δουλέψω την kundalini και αφού είχα διαβάσει διαφορές τερατολογίες κατά καιρούς απευθύνθηκα στον Τάσο.

Μου έκανε εντύπωση η στιβαρή γνώση του καθώς και η ηρεμία και η αγάπη η  οποία εξέπεμπε.

Με απλούς κατανοητούς τρόπους και πάντα από κοντά μου έδωσε την δυνατότατη να βιώσω ένα ζεστό κύμα το οποίο βρίσκονταν στο χώρο της κοιλιάς μου κατόπιν αυτού ένοιωσα ένα μπλοκάρισμα κάπου στο στήθος.

ο Τάσος με ήρεμες οδηγίες κατάφερε να το με κάνει να το ξεμπλοκάρω  από αυτό και να βιώσω την ζεστασιά παντού ακόμα και στο πάνω μέρος της κεφαλής μου, σαν κάποιος να με ακουμπάει.

Για λίγη ώρα μετά μπορούσα να δω τις αλλαγές στο χρωματισμό του φωτός καθώς και τα περιγράμματα της αύρας κάποιων αντικειμένων και ανθρώπων και ένιωσα μια ενότητα με τα πάντα. Όλα αυτά συνέβησαν με πολύ γλυκό, φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τον διαλογισμό και να απόκτησή άμεσα και χωρίς κίνδυνο όλα τα ευεργετήματα που  απορρέουν από την σωστή άσκηση του τότε η διδασκαλία του Τάσου είναι μονόδρομος!

Νίκος Τσούμας | Φεβρουάριος 2019 | Shaktipat Initiation

Louise Bielste

When I have participated in Shakti meditations with Tasos I have usually experienced great relaxation, a very soft and loving energy and a somewhat “dizzy” feeling in my head. One time, towards the end of a meditation, I started to feel warmth spreading. Sharing the experience with the other participants afterwards, I described the sensation as similar to one I experience at home during winter time. I have a very cold flat and have therefore placed an electric heat-blanket in my sofa, and the sensation during the Shakti meditation was very much comparable with sitting on that electric heat-blanket!

Louise Bielste | Stockholm | January 2019 | Shakipat Initiation

Κατερίνα Θεοδωρίδου

Αρχικά είχα ενδοιασμούς, κυρίως ως προς την αποτελεσματικότητα των συνεδριών, γιατί οι τρεις συνεδρίες μου φάνηκαν ιδιαίτερα λίγες συγκριτικά με τις συνεδρίες που έχω ακούσει από ανθρώπους που κάνουν (επί σειρά ετών) ψυχοθεραπείες, ψυχαναλύσεις, συνεδρίες με ψυχολόγους κλπ. Όμως τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Σταμάτησα σκέφτομαι τοοοοσο πολύ, σε σημείο που να νιώθω ότι “καίω” τον εγκέφαλό μου. Ανακάλυψα το “αρκετά με αυτό το θέμα, τώρα πάμε παρακάτω” και δεν αφήνω τις καταστάσεις να με καταβάλουν. Η συγκεκριμένη, με τον covid-19 που ζούμε αυτή την στιγμή, εννοείται ότι με έχει επηρεάσει, όπως όλο τον κόσμο άλλωστε, αλλά νιώθω ότι τη διαχειρίζομαι. Νιώθω ότι έχω πάρει την ζωή στα χέρια μου (αυτό ήρθε σταδιακά, και κάθε μέρα που περνάει, το νιώθω πιο έντονα). Δεν ξαναένιωσα αυτό το “μη διαχειρίσιμο” στρες, που σου κόβει την ανάσα. Νιώθω ότι πλέον το διαχειρίζομαι και δεν “με διαχειρίζεται”. Έχω γίνει, πιο εκδηλωτική, στις σχέσεις μου . Δεν πνίγω τα συναισθήματά μου και κυρίως, τα συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Δεν φοβάμαι να δείξω ότι είμαι χαρούμενη, ότι νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Αυτό που μου άρεσε στις συνεδρίες μας ήταν ότι συνδύαζαν το “προσωπικό” με το “απρόσωπο” . Δηλαδή ναι μεν, μιλούσαμε από το τηλέφωνο χωρίς να έχουμε προσωπική-οπτική επαφή, όμως μιλούσαμε, είχαμε επικοινωνία. Δεν ένιωθα να μιλάω σε “τοίχο” όπως είχα νιώσει σε 3-4 επισκέψεις που είχα κάνει σε ψυχολόγο (προ 10ετίας). Το γεγονός ότι σκέφτομαι εδώ και 10 λεπτά να βρω “τι δεν μου άρεσε” σημαίνει ότι μάλλον, δεν υπάρχει κάτι που να μην μου άρεσε. Το έχω προτείνει ήδη σε 2 φίλους μου! Σε ευχαριστώ πολύ, γιατί νιώθω ότι με βοήθησες να βγω από ένα λαβύρινθο. Να είσαι πάντα καλά.

Κατερίνα Θεοδωρίδου | Αθήνα | Μάρτιος 2020 | Ατομική Συνεδρία

Γεωργία Αυγέρη

Αν και γενικότερα θεωρώ πως είναι δύσκολο να ξεγυμνώσει κανείς την ψυχή του, στο τέλος των συνεδριών, σχεδόν είχαν “ξεχαστεί”, τα αρχικά θέματα προς επίλυση.

Ένιωσα αποφόρτιση, συμφιλίωση με τον εαυτό μου και ζω πιο απεγκλωβισμένη.

Ένιωσα να εξιλεώνομαι στις σχέσεις μου και υπήρξε μια αποθυματοποίηση.

Μου άρεσε η ισότιμη αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια των συνεδριών καθώς και το γεγονός ότι μπορούσα να οπτικοποιήσω τα συναισθήματα μου.

Μερικές στιγμές ένιωσα πίεση από την βιωματοποίση των διάφορων περιγραφών, όμως η φωνή από την άλλη άκρη του τηλεφώνου με έκανε να αισθάνομαι σιγουριά και ασφάλεια και η χροιά της… θεραπευτική!

Η όλη διαδικασία έχει ισοτιμία και αποτελεσματικότητα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Γεωργία Αυγέρη | Αθήνα | Φεβρουάριος 2020 | Ατομική Συνεδρία

Goran Karna

I have known Tasos for almost 5 years and i know how much he has strived towards finding the truth and the enlightenment. Recently, I had 3 Kundalini sessions with Tasos and i have realized how broad his understanding of reality and life is. Also, i have realized that he is able to help me and many other people in many ways by making their life easier and happier. I would highly recommend him if you are searching for empowerment of your life and healing of your mind, emotions, but also for spiritual upliftment.

Goran Karna | July 2020 | Croatia | Shaktipat Initiation